marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Porodni krči Googleovega Nexus One-a!


18.01.2010
Objavil: Aleš Poljak

Google je pred kratkim predstavil svoj prvi mobilni telefon, kateri se je na predstavitvi zelo izkazal in s tem tudi prepričal veliko ljudi v nakup. Aparat, ki sliši na ime Nexus One, pa očitno v rokah ''običajnih'' uporabnikov ne deluje tako suvereno, saj je veliko uporabnikov že javilo določene napake.

Veliko uporabnikov je svoje težave z aparatom objavilo na Googleovem forumu za podporo uporabnikom. Te napake so naslednje; težave z sprejemom 3G signala, težave ob sinhronizaciji imenika, določeni uporabniki imajo celo težave z prijavo na svoje Google-ove račune. Še najbolj v nos gre uporabnikom način pomoči, ki jo nudi Google. Pomoč oziroma podporo za Nexus One-a Google trenutno nudi le preko e-mail sporočil in jezni uporabniki čedalje bolj pritiskajo na Google, da se to spremeni in se uvede podpora tudi preko telefona. Googleov predstavnik način podpore zagovarja takole: ''Uvedli smo nov način prodaje in podpore za svoje mobilne aparate, kateri se nebo spremenil in se hkrati zavezujemo, da bomo hitro odpravili nastale težave.''

Nexus One-a ekskluzivno ponuja le Google. Cena odklenjenega je 529 $ oziroma dobrih 363 €, cena zaklenjenega aparata oziroma z vezavo na mobilnega operaterja T-Mobile je 179$ oziroma skoraj 123 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki