marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Teniški turnir Sony Ericsson Open


30.03.2010
Objavil: Dare Gliha

Otvoritev turnirja 2010 Sony Ericsson Open je zaznamovala vrhunska ekshibicijska igra, v kateri sta se v mešanih dvojicah pomerili dve zvezdi globalne zabavne industrije in dva vrhunska teniška igralca.

Članica Spice Girl in TV osebnost Mel B se je s teniško zvezdo Novakom Djokovićem na domačem igrišču turnirja Sony Ericsson Open v Crandon Parku v živo pomerila z dvojico, ki sta jo sestavljala Jay Sean, ki nastopa pod okriljem založb Cash Money/Universal Republic, in vrhunska teniška igralka Ana Ivanović.

Za komične vložke je poskrbel lokalni miamijski komik Benji B, ki se je povzpel na sedež glavnega sodnika in dvoboj vodil v skladu s pravili ameriškega nogometa!Za tekoče komentiranje je v slogu MC-jev poskrbela Kelly Killoren Bensimon, zvezda resničnostne oddaje Resnične gospodinje iz New Yorka (Real Housewives of New York).

Visokoadrenalinski spopad je bil napeta od začetka do konca z Mel B in Jay Sean. A Jay Sean in Ana Ivanović sta vseeno zmagala v izdihljajih tekme in se veselila naslova ‘Glam, Set, Match’.

Mel B je dejala; »Ta spopad je bil fantastično doživetje, saj nisem le izjemno tekmovalna v športu ampak sem imela tudi priložnost zaigrati z Novakom, enim od najboljših igralcev na svetu ta hip! Obožujem blišč in utrip Miamija in biti tu ter igrati pred tem neverjetnim občinstvom je bilo res fantastično!«

Jay Sean je dodal: »Ne bi si mogel zaželeti boljše soigralke od Ane – bila sva popolnoma enakopraven par in dobila nekaj impresivnih točk proti Mel in Novaku. Bilo je zares razburljivo priti na igrišče in zaigrati proti enem od najboljših teniških igralcev na svetu. Če sem iskren, sem se imel tako dobro, da bom teniški lopar pograbil bolj pogosto!«

Ana Ivanović (št. 28 med posameznicami na lestvici Sony Ericsson WTA Tour) je dodala: »Sony Ericcson ima vedno kakšno domiselno idejo, da promovira turnir tu v Miamiju in zelo zabavno je bilo biti del tega dogodka. Miami je vzburljiv turnir, vedno se dogaja ogromno - na igrišču in izven igrišča in mislim, da tako ljubitelji tenisa kot igralci to zelo cenimo.«

Novak Djoković (drugi igralec sveta na lestvici ATP med posamezniki) je dejal: »Zelo razburljivo je bilo igrati z Mel B in Jay Sean-om in menim, da tenis potrebuje več tovrstnih ekshibicijskih tekem, ki pripeljejo slavne osebnosti k našemu športu. To nas in tudi njih osreči. Sony Ericcson je ustvaril priložnost za publiko, da so si lahko ogledali zvezde in igralce v sproščenem in ekshibicijskem dvoboju.«

Aldo Liguori, podpredsednik podjetja in vodja oddelka za globalne komunikacije in odnose z javnostjo, je medtem dejal: »S tekmo Glam.Set.Match smo za ljubitelje organizirali resničen ‘make.believe’ trenutek – edinstven spektakel, ki dokazuje kako lahko organiziramo nepričakovano. Ta visokoenergijski ekshibicijski dvoboj prav tako predstavlja fantastičen primer našega odpiranja tega športa novim občinstvom in enega od načinov na katerega v tenis prinašamo blišč in navdušenje ter dvigujemo nivo energije za privržence na Sony Ericsson Open.«

Po fantastičnem turnirju leta 2009, na katerem sta zmagala Andy Murray (trenutno četrti na lestvici ATP med posamezniki) in Viktorija Azarenka (trenutno šesta med posameznicami na Sony Ericsson WTA Tour), bo letošnji turnir pomenil še en kamenček v mozaiku spektakularnih dogodkov, saj bosta oba lanska zmagovalca želela obraniti svoja naslova. ‘Glam.Set.Match’ nadaljuje Sony Ericssonovo tradicijo otvoritev turnirjev z navdušujočimi in glamuroznimi dogodki – tradicijo, ki se je pričela leta 2007 z nočnim tenisom, kjer je podjetje združilo 'ultravijolični' teniški turnir z najboljšimi svetovnimi DJ-i in 'neonsko' modno revijo. Lani je Sony Ericsson ustavil promet na Ocean Drive, najbolj prometni ulici v Miamiju, in na dva avtomobila postavil Andyja Murrayja ter Venus Williams (peto posameznico na lestvici Sony Ericsson WTA) za tekmo ‘prometnega tenisa’.

2010 Sony Ericsson Open bo v teniškem centru v Crandon Parku v Miamiju potekal med 22. marcem in 4. aprilom. Na njem bodo sodelovali najboljši igralci in igralke sveta, ki se bodo pomerili za nagradni sklad v vrednosti 9 milijonov dolarjev. Sony Ericsson je naslovni sponzor turnirja Sony Ericsson Open, imenovanega tudi neuradni peti grand slam turnir. S sponzorstvom lahko podjetje doseže potrošnike po celem svetu in tenis premakne izven meja igrišča, navdahne nove skupine občinstva ter v šport vnese blišč in stil. Marca 2010 sta WTA Tour in Sony Ericsson objavila dvoletno podaljšanje svojega obstoječega partnerstva, kar pomeni, da bo Sony Ericsson postal vodilni globalni sponzor za Tour do konca 2012.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki