marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Telenor bo podpiral Nokijino OVI platformo


17.07.2008
Objavil: Marko Likar

Nokia je najavila sodelovanje z mobilnim operaterjem Telenor. Sodelovanje zajema podporo internetne storitve OVI. Telenor bo dotično storitev ponujal na Norveškem, Švedskem, Danskem ter Madžarskem trgu.

Kot del sodelovanja bodo določene Nokiine naprave vsebovale takojšni dostop do storitev, kot so npr. Nokia Maps, N-Gage, Telenor Music Store in Mobile TV. Dotične storitve bodo navoljo v drugi polovici letošnjega leta.

Nokia in Telenor sta se prav tako dogovorila za sodelovanje na področju storitev za poslovne stranke ter mobilnega interneta.

Morten Karlsen Soerby, predstavnik Telenor-ja je dejal: ''Eden naših glavnih ciljev je, da lahko uporabnikom ponudimo najnovejše in najpreprostejše mobilne storitve. Sodelovanje s Nokijo je podlaga za izdelovanje storitev, ki bodo do potankosti izkoriščale prednosti omrežij tretje generacije.''

Timo Ihamuotila, predsavnik Nokiije je dodal: ''Z veseljem vam lahko sporočimo sodelovanje z mobilnim operaterjem Telenor, s pomočjo katerega bomo lahko ustvarjali smernice na skandinavskem trgu. ''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki