marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Telemach z mobilno telefonijo po vsej Sloveniji

Deli z ostalimi

15.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, z današnjim dnem svojo storitev mobilne telefonije ponuja tudi v omrežju operaterja Mobitel preko nacionalnega gostovanja. Prvotno Telemach gostuje v omrežju operaterja Tušmobil, z današnjim dnem pa so Telemachove mobilne rešitve dostopne povsod, kjer ima preko svojega omrežja signal tudi operater Mobitel.

Telemach je na slovenski trg mobilne telefonije vstopil 18. junija letos in prvotno gostuje v omrežju Tušmobil. Tušmobil z lastnim omrežjem GSM/EDGE pokriva že 98,42 % prebivalstva, z omrežjem UMTS pa 81,35 % prebivalstva. Z nacionalnim gostovanjem sedaj Telemachovi naročniki preko omrežja največjega mobilnega operaterja v Sloveniji uporabljajo mobilne storitve, ki s signalom GSM pokrivajo 99,7 % prebivalcev, s signalom UMTS pa nekaj več kot 90 % prebivalstva.

Telemach svojim uporabnikom za nemoteno delovanje storitev svetuje nastavitve samodejne izbire omrežja. Pomembno dejstvo je, da se aktiven klic ob prehodu iz enega v drugo omrežje prekine, saj mora mobilni telefon narediti preklop.

Marko Šter, direktor Telemacha: »V Telemachu se trudimo, da bi bile naše storitve dostopne čim širšemu krogu ljudi. Mobilna telefonija zaokroža paketno storitev fiksnega kabelskega priključka, kjer ponujamo najsodobnejše storitve digitalne televizije, prenosne televizije D3 GO, hitrega interneta in digitalne telefonije. Še boljša dosegljivost omrežja za prenos mobilnih storitev nam daje upanje, da bomo še naprej najhitreje rastoče telekomunikacijsko podjetje na področjih interneta in telefonije, da zadržimo položaj vodilnega ponudnika televizije v Sloveniji in da skrbimo tudi za ugodno ponudbo na mobilnem delu za tiste naročnike, ki že uporabljajo naše telekomunikacijske rešitve. Na ta način Telemachova mobilna telefonija skupaj z internetom, fiksno telefonijo in rešitvami v oblaku za poslovnega uporabnika dobiva še zadnji delček v mozaiku ugodne telekomunikacijske ponudbe."

Vzpostavitev in vklop nacionalnega gostovanja spremlja akcija, kjer bodo Telemachovi naročniki na mobilno telefonijo dobili bonus v višini 100 EUR pri nakupu novega mobilnega aparata in dvojne minute na klicih v paketih M, L in XL.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki