marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Telemach odslej tudi z mobilno telefonijo


14.06.2012
Objavil: Thomas Bergant

Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, z današnjim dnem, pod prenovljeno blagovno znamko, svojim naročnikom ponuja tudi mobilno telefonijo. Storitev mobilne telefonije zaokrožuje Telemachovo ponudbo Trojček.

Poleg mobilne telefonije je Telemach pripravil tudi nove digitalne pakete Trojček MIX z novim digitalnim sprejemnikom in grafičnim vmesnikom, medtem ko je v svoje programske sheme dodal nove televizijske programe.

Telemach danes vstopa na slovensko tržišče mobilne telefonije, pri čemer stremi predvsem k preprosti in razumljivi ponudbi. Telemach bo tehnično gostoval v omrežju operaterja Tušmobil*. Telemachovo mobilno telefonijo tako sestavljajo 4 paketi z zakupljenimi enotami, ki jih naročniki lahko izkoristijo brezplačno ob mesečni naročnini na paket. Slednja za naročnike Telemachove fiksne storitve znaša že od 2€ na mesec, razlikuje pa se glede na obstoječi paket storitev (enojček, dvojček, trojček). V zakupljenih enotah paketov je vključen tudi prenos podatkov preko interneta, za zahtevnejše uporabnike pa sta na voljo tudi 2 plačljiva paketa za prenos podatkov.

Naročnikom je na voljo pestra ponudba najsodobnejših mobilnih telefonov, katerih nakup je možen tudi na 24 obrokov, že od 1,5€ na mesec. Telemachova mobilna telefonija omogoča brezplačne klice v mobilno in fiksno omrežje Telemach. Vsak naročnik, ki bo izbral enega od paketov mobilne telefonije, bo v sklopu naročniškega razmerja lahko za svoje najožje družinske člane in prijatelje sklenil dodatna 3 naročniška razmerja.

V okviru marketinške kampanje mobilne telefonije, s katero Telemach pričenja danes, sodeluje tudi ambasador Telemacha Goran Dragič. Vrhunski košarkar je namreč tudi prvi naročnik Telemachove mobilne telefonije.

Sicer pa poleg uvedbe mobilne telefonije Telemach s prenovo najsodobnejšega koaksialnega omrežja prinaša obstoječim in novim naročnikom številne prednosti, med drugimi tudi prenovljeno ponudbo fiksnega priključka. Z novimi digitalnimi Trojčki MIX bodo uporabniki lahko spremljali preko 160 televizijskih programov, 20 HD programov, uporabljali nov digitalni sprejemnik Cisco z novim grafičnim vmesnikom na več televizorjih, brskali po spletu s hitrim internetom do 80 Mbps in opravljali brezplačne klice na digitalni telefoniji. Zahvaljujoč uvedbi novih HD programov, med njimi tudi SLO 2 HD, bodo Telemachovi naročniki lahko spremljali v visoki ločljivosti tudi EP v nogometu in Olimpijske igre. Novo ponudbo spremlja akcija, v kateri bodo naročniki za enega od novih MIX paketov 4 mesece plačevali le 60% naročnino.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki