marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Mobilna TV preko nove storitve D3 GO


17.01.2012
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, drži korak z globalnimi trendi in je med prvimi v regiji predstavil novo storitev za vse ljubitelje televizije – D3 GO.

Storitev D3 GO Telemachovim naročnikom omogoča spremljanje televizijskih programov preko osebnega računalnika, prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Vsebine televizijskih programov bodo preko Telemachovega omrežja najprej na voljo uporabnikom naprav iPhone in iPad. V prihodnjih tednih pa bo nova storitev na voljo tudi ljubiteljem drugih naprav. Današnja predstavitev je potekala v novem Telemachovem show room-u na Mestnem trgu 23 v Ljubljani, v katerem bodo uporabniki odslej lahko preizkušali najsodobnejše Telemachove storitve televizije, interneta in telefonije. Gre za drugi tovrstni Telemachov kotiček, prvi je namreč odprl svoja vrata že decembra v Mariboru.

Ob naročilu storitve D3 GO bo naročnik na svojo napravo naložiti ustrezno različico brezplačne aplikacije in preko spletne strani www.d3go.si aktiviral svoj D3 GO račun. Uporaba D3 GO bo za naročnike časovno neomejena, medtem ko bodo aplikacijo lahko namestili na 3 različne naprave. Omenjena storitev potrebuje za delovanje aktivno Telemachovo internetno povezavo in napravo, na kateri je nameščena aplikacija. Kakovost slike se samodejno prilagaja hitrosti povezave z internetom. Za gledanje zadostuje že povezava s hitrostjo 512 kb/s.

Uporabniki Telemachove televizije in interneta lahko na mobilnih (prenosnik, tablica, mobilnik) napravah spremljajo 59 televizijskih programov. Predvajanje oddaj je v tem trenutku mogoče zaustaviti, kmalu pa bodo na voljo tudi naprednejše možnosti
predvajanja, kot je predvajanje od začetka oddaje. Prav tako bo na voljo možnost, s katero si bodo lahko uporabniki ogledali zamujene oddaje, ki so bile predvajanje v preteklih treh dneh.

Aplikacija je primerna za:
- Za operacijsko okolje iOS, ki je na voljo v spletni trgovini Apple App Store (je že aktivna),
- Operacijsko okolje Windows in MAC OSX ter jo najdete na spletni strani http://d3go.telemach.si (v prihodnjih tednih)
- Za operacijsko okolje Android, ki je na voljo v spletni trgovini Android Marketplace (v prihodnjih tednih)

Storitev je brezplačno na voljo do 29.2.2012 vsem Telemachovim uporabnikom s sklenjenim naročniškim razmerjem za digitalno televizijo in internet ali paketno ponudbo Trojček. Za vse obstoječe ali nove naročnike, ki bodo naročili enega izmed paketov Trojček do 29.2.2012 ob vezavi za 24 mesecev, bo storitev D3 GO brezplačna 12 mesecev. Več o samo storitvi D3 go najdete na www.d3go.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 88.

Telemach pripravlja storitve, ki bodo na voljo tudi izven njegovega omrežja, obstoječa tehnologija pa omogoča uporabo storitve D3 GO tudi na poti. Letos bo Telemach uvedel nove in revolucionarne digitalne sprejemnike s privlačnim grafičnim vmesnikom, ki bodo omogočili popolnoma nove uporabniške izkušnje pri gledanju televizije. Gre za različico IP televizije, kjer bo naročnik televizijske programe Telemachove programske sheme lahko gledal tudi drugod, ne samo na domačem televizorju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki