marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Mobilna TV preko nove storitve D3 GO


17.01.2012
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, drži korak z globalnimi trendi in je med prvimi v regiji predstavil novo storitev za vse ljubitelje televizije – D3 GO.

Storitev D3 GO Telemachovim naročnikom omogoča spremljanje televizijskih programov preko osebnega računalnika, prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Vsebine televizijskih programov bodo preko Telemachovega omrežja najprej na voljo uporabnikom naprav iPhone in iPad. V prihodnjih tednih pa bo nova storitev na voljo tudi ljubiteljem drugih naprav. Današnja predstavitev je potekala v novem Telemachovem show room-u na Mestnem trgu 23 v Ljubljani, v katerem bodo uporabniki odslej lahko preizkušali najsodobnejše Telemachove storitve televizije, interneta in telefonije. Gre za drugi tovrstni Telemachov kotiček, prvi je namreč odprl svoja vrata že decembra v Mariboru.

Ob naročilu storitve D3 GO bo naročnik na svojo napravo naložiti ustrezno različico brezplačne aplikacije in preko spletne strani www.d3go.si aktiviral svoj D3 GO račun. Uporaba D3 GO bo za naročnike časovno neomejena, medtem ko bodo aplikacijo lahko namestili na 3 različne naprave. Omenjena storitev potrebuje za delovanje aktivno Telemachovo internetno povezavo in napravo, na kateri je nameščena aplikacija. Kakovost slike se samodejno prilagaja hitrosti povezave z internetom. Za gledanje zadostuje že povezava s hitrostjo 512 kb/s.

Uporabniki Telemachove televizije in interneta lahko na mobilnih (prenosnik, tablica, mobilnik) napravah spremljajo 59 televizijskih programov. Predvajanje oddaj je v tem trenutku mogoče zaustaviti, kmalu pa bodo na voljo tudi naprednejše možnosti
predvajanja, kot je predvajanje od začetka oddaje. Prav tako bo na voljo možnost, s katero si bodo lahko uporabniki ogledali zamujene oddaje, ki so bile predvajanje v preteklih treh dneh.

Aplikacija je primerna za:
- Za operacijsko okolje iOS, ki je na voljo v spletni trgovini Apple App Store (je že aktivna),
- Operacijsko okolje Windows in MAC OSX ter jo najdete na spletni strani http://d3go.telemach.si (v prihodnjih tednih)
- Za operacijsko okolje Android, ki je na voljo v spletni trgovini Android Marketplace (v prihodnjih tednih)

Storitev je brezplačno na voljo do 29.2.2012 vsem Telemachovim uporabnikom s sklenjenim naročniškim razmerjem za digitalno televizijo in internet ali paketno ponudbo Trojček. Za vse obstoječe ali nove naročnike, ki bodo naročili enega izmed paketov Trojček do 29.2.2012 ob vezavi za 24 mesecev, bo storitev D3 GO brezplačna 12 mesecev. Več o samo storitvi D3 go najdete na www.d3go.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 88.

Telemach pripravlja storitve, ki bodo na voljo tudi izven njegovega omrežja, obstoječa tehnologija pa omogoča uporabo storitve D3 GO tudi na poti. Letos bo Telemach uvedel nove in revolucionarne digitalne sprejemnike s privlačnim grafičnim vmesnikom, ki bodo omogočili popolnoma nove uporabniške izkušnje pri gledanju televizije. Gre za različico IP televizije, kjer bo naročnik televizijske programe Telemachove programske sheme lahko gledal tudi drugod, ne samo na domačem televizorju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki