marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Telemachu zaupa že 350 tisoč mobilnih uporabnikov


09.05.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telemach je v svojo družino prejšnji teden sprejel 350 tisočega uporabnika mobilne telefonije. Ob menjavi mobilnih operaterjev se sicer za Telemachove storitve odloči več kot 40 odstotkov uporabnikov, kar kaže na to, da je Telemach najhitreje rastoči mobilni ponudnik na našem telekomunikacijskem trgu in pridobiva vse večje zaupanje potrošnikov.

Mobilni operater Telemach, ki je lansko leto s prevzemom Tušmobila vstopil na trg mobilnih operaterjev, je v petek, 6. maja 2016 dosegel nov mejnik - 350.000 uporabnikov mobilne telefonije. Po zadnjih podatkih Agencije za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS) je Telemach najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Skoraj polovica uporabnikov se namreč pri menjavi mobilnega operaterja odloči za mobilni paket iz Telemachove družine VEČ. Konec leta 2015 je sicer tržni delež aktivnih uporabnikov mobilne telefonije pri Telemachu znašal 14,1 odstotka.

Neprestana rast števila uporabnikov je med drugim rezultat uspešne prenove in izgradnje zanesljivega mobilnega omrežja. Prenovljeno Telemachovo omrežje 3G namreč zajema 99-odstotno pokritost prebivalstva, medtem pa novo omrežje 4G/LTE dosega že več kot 80 odstotkov prebivalstva. Dodatno zanesljivost omrežja zagotavlja tudi brezplačno gostovanje v nacionalnem omrežju, ki je vključeno v vseh treh paketih družine VEČ. Med slednjimi Telemachovi uporabniki največkrat izberejo paket ŠE VEČ, ki je na voljo od 12 evrov na mesec za naročnike fiksnih storitev in 15€ za ostale.

Med paketi VEČ, ki so trenutno najbolje prodajani mobilni paketi na trgu, uporabniki poleg paketa ŠE VEČ izbirajo še med paketoma VEČ in NAJVEČ. Telemachova mobilna ponudba vključuje tudi uporabo dodatnih storitev UNIFI in D3GO. Slednja zagotavlja gledanje televizije na mobilnih napravah, UNIFI pa omogoča prihranek pri prenosu podatkov, saj se mobilni telefon samodejno poveže na več kot 250.000 brezžičnih UNIFI točk, ki omogočajo internetne storitve doma in v regiji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki