marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Telekom Slovenije naročnikom svojih mobilnih paketov omogoča zavarovanje mobilnih naprav, kupljenih v Telekomovih centrih


14.07.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav naročnikom mobilnih storitev omogoča tudi zavarovanje mobilnih telefonov, mobilnih modemov ter tabličnih in prenosnih računalnikov, kupljenih v Telekomovih centrih.

Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in enostaven, v primeru prijave škodnega zahtevka pa je dovolj klic na številko 01 569 21 72. Na ta način Telekom Slovenije uporabnikom omogoča dodatno zaščito in več brezskrbnosti pri uporabi naprav.

Svoje mobilne naprave lahko zavarujejo fizične osebe, ki imajo sklenjeno oziroma ki sklenejo naročniško razmerje za katerikoli mobilni paket Telekoma Slovenije. Uporabniki lahko mobilne naprave zavarujejo največ do vrednosti 1.200 evrov, pri tem pa sta jim na voljo dva zavarovalna paketa, in sicer Osnovni paket in Paket Plus.

Osnovni paket krije nevarnosti za nenamerne poškodbe, vključno s poškodbo, ki jo povzroči tekočina, ali zlonamerno poškodbo s strani tretjih oseb. Paket plus pa poleg navedenega vključuje tudi zavarovalno kritje v primeru kraje naprave in nepooblaščene uporabe, ki je posledica kraje, ter podaljšano garancijo z 12 na 24 mesecev za izdelke Apple.

Za zavarovano opremo zavarovalno kritje velja za vse države, ne le za Slovenijo, in sicer pri bivanju v tujini do 30 dni, zavarovanje pa vključuje tudi popravilo mobilne opreme oziroma njeno nadomestitev s podobnimi mobilnimi napravami. Zavarovanje omogoča prevzem poškodovane ter dostavo popravljene ali zamenjane naprave na domu oziroma na delovno mesto naročnika. Prijava škodnih zahtevkov poteka hitro in enostavno s klicem na številko 01 569 21 72 vsak delovni dan med 9. in 17. uro.

Mesečna zavarovalna premija je odvisna od cene kupljene in zavarovane mobilne naprave ter znaša od 1,49 evra do 8,79 evra za Osnovni paket oziroma od 1,69 evra do 9,99 evra za Paket plus. Participacija naročnika pri uveljavljanju zavarovanja pri obeh paketih znaša od 20 evrov do največ 100 evrov.

Podrobne informacije o zavarovanju so predstavljene v Splošnih pogojih za zavarovanje mobilne opreme. Vse navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki