marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Telekom uvedel plačilo v Google Play preko mesečnega računa


09.03.2017
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije v sodelovanju z družbo Google kot prvi operater v Sloveniji uvaja možnost plačila nakupov v aplikacijski trgovini Google Play neposredno prek mesečnega računa za opravljene komunikacijske storitve. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije odslej nakup aplikacij, iger ter filmskih, glasbenih in drugih vsebin poravnajo brez kreditne ali bančne kartice.

Na ta način je plačilo želenih vsebin hitro, varno in še bolj enostavno, naročnikom pa je na voljo tudi pregledno spremljanje mesečnih stroškov na enem mestu.

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko novo možnost plačila v Google Play izberejo tako, da dodajo novo plačilno sredstvo, pri tem pa povežejo svoj Google račun s svojo mobilno številko. Ob plačilu izbranih vsebin se jim bo kot dodatna možnost ponudila še izbira računa Telekoma Slovenije. V kolikor se naročniki odločijo za to možnost, pred prvim nakupom potrdijo, da soglašajo s pogoji uporabe storitve. Strošek nakupa v trgovini Google Play s plačilom prek računa Telekoma Slovenije je omejen na 30 evrov mesečno (cena z DDV), medtem ko je sama storitev zagotavljanja tovrstnega plačila za naročnike brezplačna.

Skladno s strateškimi usmeritvami tako Telekom Slovenije svojo ponudbo širi na področja, ki presegajo klasične komunikacijske storitve. Na ta način svojim naročnikom nudi vse bolj celovite rešitve za lažje in bolj učinkovito upravljanje storitev.

Več o plačilu v aplikacijski trgovini Google Play za naročnike mobilnih storitev Telekoma Slovenije na http://ts.si/placilo-google-play.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki