marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Telekom spremenil ponudbo v mobilnih paketih Dostopni


01.03.2018
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije je sporočil, da s 1.4. spreminja pogoje in količine v svojih paketih Dostopni. Mesečne naročnine paketov pri tem ostajajo nespremenjene, so pa spremenili količino vključenih mobilnih podatkov.

V svojem omrežju bodo s 1.4. tako povečali količino prenešenih podatkov in sicer:

• paket Dostopni A iz 20 GB na 30 GB
• paket Dostopni B iz 40 GB na 50 GB
• paket Dostopni C iz 60 GB na 100 GB

V drobnem tisku je še ena novost in sicer bo Telekom po 1.4. prenos podatkov enostavno ugasnil, ko uporabnik doseže zgornjo količino. Seveda pa bo uporabnik lahko kadarkoli dokupil dodatne količine.

Ob tem povečanju v domačem omrežju pa so uporabnikom precej znižali količino brezplačnih podatkov v EU, ki so vključeni v posamezni paket, v obvestilu za javnost so napisali, da količine le prilagajajo glede na trenutno veljavno uredbo:

• Dostopni A ima vključenih 7168 MB prenosa podatkov brez dodatnega pribitka
• Dostopni B ima vključenih 9230 MB prenosa podatkov brez dodatnega pribitka
• Dostopni C ima vključenih 12288 MB prenosa podatkov brez dodatnega pribitka

Najcenejši izmed paketov bo "dobil" še eno novost in sicer bo vključenih zgolj še 20 minut klicev iz Slovenije v EU-območje, pred spremembo so imeli naročniki na voljo 120 minut. Vsem novim in obstoječim naročnikom tega paketa bodo omogočili vklop dodatne opcije, ki vključuje 100 minut klicev iz Slovenije v EU-območje za 5 EUR mesečno. Dodatno opcijo bodo naročniki lahko naročili kot mesečni zakup in bo veljala do preklica.

Hkrati s to spremembo so iz Telekoma še sporočili, da od 1. 4. 2018 dalje ne bo več možno sklepanje naročniških razmerij za paketa Enostavni A in Enostavni B. Ob tem so napisali, da bodo do takrat tudi predstavili novo ponudbo mobilnih paketov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki