marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Telekom Slovenije za mlade predstavil paket z 10 GB prenosa podatkov in plačilom klicev/sms po porabi


07.06.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije, ki bo odslej ponudbo za mlade komuniciral pod krovno blagovno znamko, je predstavil novi naročniški paket za mlade, ki ga je poimenoval Dogaja. Paket Dogaja v mesečni naročnini 16,95 evra vključuje 10 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, klici in sporočila pa se obračunavajo po porabi (0,02 EUR/min ali sporočilo), vendar nikoli več kot 4 evre na mesec.

Ob doseženem limitu prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije se prenos podatkov onemogoči, za nadaljnjo uporabo prenosa podatkov pa se lahko naročniki odločijo za dodaten zakup prenosa podatkov, in sicer lahko 1 GB dokupijo za 3 evre, 5 GB za 5 evrov, 10 GB pa za 10 evrov. Navedeni dodatni zakup je na voljo kot enkratna možnost do izteka obračunskega obdobja ali pa trajno oz. do preklica. Naročniki paketa Dogaja lahko po potrebi dokupijo tudi opcije za komuniciranje v državah EU-območja, in sicer EU-zakup, EU 500 in EU-internet 500.

V ponudbi za mlade Telekoma Slovenije še naprej ostaja paket Džabest 250, ki se je preimenoval v paket Hej.

Naročniki paketa Hej in Dogaja, ki naročniško razmerje povežejo v skupni račun s storitvami SiOL, klasično telefonijo ali poslovne pakete SiOL, pri mesečni naročnini prejmejo 2 evra popusta.

Naročniško razmerje za paket Dogaja, ki je namenjen mladim med 11. in 31. letom starosti, bo na voljo od 8. junija do 31. avgusta 2016.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki