marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Telekom Slovenije za mlade predstavil paket z 10 GB prenosa podatkov in plačilom klicev/sms po porabi


07.06.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije, ki bo odslej ponudbo za mlade komuniciral pod krovno blagovno znamko, je predstavil novi naročniški paket za mlade, ki ga je poimenoval Dogaja. Paket Dogaja v mesečni naročnini 16,95 evra vključuje 10 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, klici in sporočila pa se obračunavajo po porabi (0,02 EUR/min ali sporočilo), vendar nikoli več kot 4 evre na mesec.

Ob doseženem limitu prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije se prenos podatkov onemogoči, za nadaljnjo uporabo prenosa podatkov pa se lahko naročniki odločijo za dodaten zakup prenosa podatkov, in sicer lahko 1 GB dokupijo za 3 evre, 5 GB za 5 evrov, 10 GB pa za 10 evrov. Navedeni dodatni zakup je na voljo kot enkratna možnost do izteka obračunskega obdobja ali pa trajno oz. do preklica. Naročniki paketa Dogaja lahko po potrebi dokupijo tudi opcije za komuniciranje v državah EU-območja, in sicer EU-zakup, EU 500 in EU-internet 500.

V ponudbi za mlade Telekoma Slovenije še naprej ostaja paket Džabest 250, ki se je preimenoval v paket Hej.

Naročniki paketa Hej in Dogaja, ki naročniško razmerje povežejo v skupni račun s storitvami SiOL, klasično telefonijo ali poslovne pakete SiOL, pri mesečni naročnini prejmejo 2 evra popusta.

Naročniško razmerje za paket Dogaja, ki je namenjen mladim med 11. in 31. letom starosti, bo na voljo od 8. junija do 31. avgusta 2016.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki