marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Telekom Slovenije v letu dni z omrežjem LTE/4G pokril skoraj 60 % prebivalstva


22.03.2014
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije z mobilnim omrežjem LTE/4G, ki je uporabnikom na voljo od 21. marca lani, pokriva že 93 slovenskih krajev in 60 odstotkov prebivalcev. Tako uporabnikom storitev Mobitel omogoča uporabo najhitrejšega in najzmogljivejšega mobilnega interneta. V letošnjem letu je Telekom Slovenije z nadgradnjo omrežja LTE/4G omogočil še višje prenosne hitrosti podatkov, in sicer do 150 Mb/s proti uporabniku in do 50 Mb/s od uporabnika.

Storitev Hitri internet LTE/4G 20 je brezplačno na voljo vsem naročnikom storitev Mobitel in uporabnikom predplačniškega Mobilnega Interneta. S tem so uporabnikom omogočene hitrosti prenosa podatkov do 21,6 Mb/s k uporabniku in do 5,76 Mb/s od uporabnika, medtem ko se prenos podatkov obračuna skladno s cenikom. Bolj zahtevnim uporabnikom podatkovnega prenosa pa je namenjena storitev Hitri internet LTE/4G 100; ta jim zagotavlja dostop do omrežja LTE/4G z najvišjimi prenosnimi hitrostmi, torej do 100 ali celo 150 Mb/s k uporabniku (odvisno od lokacije in naprave) in do 50 Mb/s od uporabnika, za 6 evrov mesečno. Nekateri paketi storitev Mobitel imajo storitev Hitri internet LTE/4G 100 že vključeno v mesečno naročnino.

V ponudbi Telekoma Slovenije lahko uporabniki za kakovostno uporabniško izkušnjo pri uporabi podatkovno zahtevnih storitev izbirajo med 35 napravami LTE, pri čemer se lahko odločijo za tablične računalnike, mobitele ter modeme USB oziroma MiFi po ugodnih cenah. Prenos podatkov s hitrostmi do 150 Mb/s k uporabniku podpirajo: pametni telefoni LG G Flex, Nokia Lumia 1520, Samsung Galaxy Note 3, Sony Xperia Z1 in LG G2, tablica Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition ter MiFi-modem Huawei E5776s.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki