marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Telekom Slovenije pričel s prodajo iPhone 5s in iPhone 5c


13.12.2013
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije z današnjim dnem v vseh 19 Telekomovih centrih po Sloveniji pričenja s prodajo iPhone 5s, najbolj v prihodnost usmerjenega pametnega mobitela na svetu, in iPhone 5c, najbolj barvitega iPhona doslej.

V ponudbi je odlična izbira barv in spominskih različic mobitelov po rednih in akcijskih cenah, prav tako je Telekom Slovenije slovenskim uporabnikom zagotovil dovolj veliko količino mobitelov. iPhone 5s in iPhone 5c sta uporabnikom na voljo z možnostjo nakupa na obroke, uporabniki pa lahko akcijsko ceno še dodatno znižajo z unovčitvijo SiOL BON-a.

iPhone 5s je v ponudbi Telekoma Slovenije na voljo v zlati, srebrni in temno sivi barvi ter v vseh treh različicah spominskih kapacitet (16 GB, 32 GB in 64 GB), iPhone 5c pa je na voljo v beli, zeleni, roza in modri barvi s 16 GB spominske kapacitete. Uporabniki se lahko pri nakupu iPhone 5s in iPhone 5c odločijo za obročno plačilo za čas vezave (12 ali 24 mesecev), hkrati pa lahko izkoristijo posebno akcijsko ponudbo SiOL BON, ki traja do 31. januarja 2014.

SiOL BON prejmejo novi in obstoječi nevezani naročniki storitev SiOL, ki se odločijo za storitev Internet SiOL (razen paketa Trio osnovni in Trio neomejeni) ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Na ta način prejmejo SiOL BON v vrednosti 250 evrov, medtem ko ob vezavi za 12 mesecev prejmejo SiOL BON v vrednosti 100 evrov. Bon lahko unovči zasebni uporabnik, samostojni podjetnik ali fizična oseba, ki opravlja registrirano dejavnost, za nakup izbranega mobitela ali tabličnega računalnika. SiOL BON je prenosljiv, tako da ga lahko uporabniki tudi podarijo..

Telekom Slovenije je prvi in edini slovenski operater, ki mu je uspelo skleniti dogovor neposredno s korporacijo Apple.

Za več informacij obiščite http://www.telekom.si/iphone.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki