marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Telekom Slovenije odslej na eni naročnini omogoča do pet številk in neomejeno komunikacijo


19.03.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater uporabnikom odslej ponuja tudi mobilni paket Neomejeni D za neomejeno komunikacijo, ki z eno mesečno naročnino omogoča uporabo do pet mobilnih številk.

Vse mobilne številke, vključene v paket Neomejeni D, imajo na voljo neomejene klice v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil SMS in MMS ter neomejen prenos podatkov v Sloveniji. Princip pravične rabe stopi v veljavo pri skupno prenesenih 15 GB prenosa podatkov. Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 15,99 evra na osebo, ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete storitev SiOL pa le 14,79 evra na osebo.

Za vsako dodatno naročniško razmerje, vključeno v paket Neomejeni D (osnovna cena: 39,95 evra), znaša doplačilo k mesečni naročnini 10 evrov. Tako mesečna naročnina za tri uporabnike mobilnih storitev paketa Neomejeni D skupno znaša 59,95 evra (19,98 evra na osebo) oz. 53,95 evra (17,98 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL. Za pet uporabnikov paketa Neomejeni D skupna mesečna naročnina znaša 79,95 evra (15,99 evra na osebo) oz. 73,95 evra (14,79 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL.

Dodatna prednost neomejenega mobilnega paketa za več uporabnikov je tudi v tem, da uporabniki stroške uporabe mobilnih storitev za vse vključene številke poravnajo z enim samim mesečnim računom.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki