marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Telekom Slovenije s prenovljeno predplačniško ponudbo Mobi


02.04.2024
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije je povsem prenovil predplačniško mobilno ponudbo Mobi z neomejenimi količinami, 5G s hitrostmi do 300 Mbit/s ter od le 4,99 evra dalje. Mobi sedaj prinaša tudi izjemno bogate količine interneta v EU, do 15 GB na mesec. Mobi je tako najbolj konkurenčna ponudba na slovenskem trgu. Uporabniki si lahko cene še do 20 odstotkov znižajo, če Mobi polnijo z VALÚ Moneto.

Blagovna znamka Mobi je prva predplačniška ponudba na slovenskem trgu in je že 26 let sinonim za odlično ponudbo, ki je prva izbira vseh, ki želijo mobilne storitve uporabljati v zanesljivem, varnem in hitrem omrežju 4G in 5G Telekoma Slovenije. Prenovljeni predplačniški zakupi Mobi (Mobi A, Mobi B in Mobi C) vključujejo bliskovit mobilni internet s hitrostjo do 300/100 Mbit/s, zakupi so brez vezave in naročnine, uporabniki pa jih lahko enostavno menjajo glede na svoje potrebe tudi preko prenovljene mobilne aplikacije Moj Telekom.

»Mobi uporabnikom prinaša predplačniške zakupe z neomejenimi količinami, v dveh zakupih največ prenosa podatkov tudi v območju EU-tarife, izjemno visoke hitrosti v vrhunskem 5G omrežju in brezskrbno uporabo mobilnih storitev. To je vrhunska predplačniška storitev, ki uporabnikom prinaša izjemne količine po najboljši ceni,« pravi Luca Borzatta, direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije.

Predplačniški zakupi Mobi poleg visoke hitrosti prenosa podatkov vključujejo:
• Mobi C za 13,99 evra: neomejeni klici in sporočila v Sloveniji, neomejen prenos podatkov z limitom hitrosti pri 200 GB v Sloveniji ter kar do 15,15 GB prenosa podatkov v območju držav EU-tarife.
• Mobi B za 9,99 evra: neomejeni klici in sporočila v Sloveniji, 100 GB prenosa podatkov v Sloveniji in do 10,82 GB v območju držav EU-tarife.
• Mobi A za 4,99 evra: 1000 enot klicev ali sporočil v Sloveniji, 1 GB prenosa v Sloveniji ali v območju držav EU-tarife.

Predplačniška ponudba Mobi ob tem ohranja predplačniške tarife brez zakupa, kjer uporabnik plača le storitve po porabi.

Mobi v sodelovanju z VALÚ Moneto omogoča tudi prihranek. Uporabniki lahko namreč račun Mobi polnijo tudi z VALÚ Moneto in pri vsaki polnitvi prejmejo do 20 odstotkov bonusa. Primer: uporabnik račun Mobi polni z VALÚ Moneto v vrednosti 20 evrov. Na račun Mobi pa bo prejel 4 evre več, torej 24 evrov. To pomeni dodatno znižanje cene storitev za 20 odstotkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki