marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Telekom Slovenije med poletjem na Hrvaškem omogoča dve opciji: 10 GB ali 20 GB prenosa podatkov mesečno


17.06.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije bo tudi letos v poletnih mesecih na Hrvaškem omogočil ugodno ponudbo prenosa podatkov. Tako bosta od 20. junija do 30. septembra v omrežju operaterja Hrvatski Telekom na voljo dve podatkovni opciji: z 10 GB prenosa podatkov za 10,95 evra mesečno in z 20 GB prenosa podatkov za 15,95 evra na mesec.

S 1. julijem bo opcija HR-internet prvič na voljo tudi predplačniškim uporabnikom Mobi.

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije se lahko v času akcijske ponudbe odločijo za eno izmed obeh opcij, lahko pa si vklopijo tudi obe opciji hkrati. Na ta način bodo imeli na Hrvaškem na voljo kar 30 GB mobilnega prenosa podatkov za 26,90 evra mesečno.

Ponudba HR-internet velja v omrežju operaterja Hrvatski Telekom (omrežje z imeni HR-CRONET, T-Mobile HR ali HT HR). V času akcijske ponudbe princip pravične uporabe stopi v veljavo pri 10 GB (opcija HR-internet) oziroma 20 GB (opcija HR-internet Plus) prenesenih podatkov, po tem se hitrost prenosa omeji na 64 kb/s. Naročniki lahko izbrano opcijo samodejno uporabljajo tudi na kartici SIM 2, ki si zakupljene količine deli z nosilno kartico.

Opcijo HR-internet uporabniki vključijo tako, da pošljejo SMS z vsebino HR internet na številko 1918, izklopijo pa tako, da na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HR internet NE. Za vklop opcije HR-internet Plus pa naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HR PLUS oziroma HR PLUS NE. Poslani SMS se obračuna po ceniku.

Izbrana opcija je po vklopu aktivna do preklica in se samodejno podaljša v naslednje obračunsko obdobje. Pri tem se opcija HR-internet Plus lahko podaljša najdlje do 30. septembra 2016, medtem ko se opcija HR-internet lahko podaljša do 31. julija 2017, vendar bo s 1. oktobrom 2016 zopet v veljavi redna ponudba. Storitev se obračuna za celotno obračunsko obdobje oziroma koledarski mesec, ne glede na datum vklopa ali izklopa.

Naročniki, ki imajo opcijo HR-internet že vklopljeno oz. si jo bodo vklopili pred 20. junijem, bodo imeli junija prav tako na voljo 10 GB prenosa podatkov, vendar po redni ceni 20 evrov, medtem ko bo od 1. julija do 30. septembra zanje prav tako veljala akcijska ponudba.

Uporabniki Telekoma Slovenije lahko pri storitvi HR-internet izkoristijo tudi prednosti hitrega mobilnega interneta, kar jim zagotavlja gostovanje LTE v omrežju operaterja Hrvatski Telekom.

V Telekomu Slovenije naročnikom mobilnih storitev, ki opcije HR-internet po izteku akcijske ponudbe ne bodo več potrebovali, svetujejo, da opcijo izklopijo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki