marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Telekom Slovenije med poletjem na Hrvaškem omogoča dve opciji: 10 GB ali 20 GB prenosa podatkov mesečno


17.06.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije bo tudi letos v poletnih mesecih na Hrvaškem omogočil ugodno ponudbo prenosa podatkov. Tako bosta od 20. junija do 30. septembra v omrežju operaterja Hrvatski Telekom na voljo dve podatkovni opciji: z 10 GB prenosa podatkov za 10,95 evra mesečno in z 20 GB prenosa podatkov za 15,95 evra na mesec.

S 1. julijem bo opcija HR-internet prvič na voljo tudi predplačniškim uporabnikom Mobi.

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije se lahko v času akcijske ponudbe odločijo za eno izmed obeh opcij, lahko pa si vklopijo tudi obe opciji hkrati. Na ta način bodo imeli na Hrvaškem na voljo kar 30 GB mobilnega prenosa podatkov za 26,90 evra mesečno.

Ponudba HR-internet velja v omrežju operaterja Hrvatski Telekom (omrežje z imeni HR-CRONET, T-Mobile HR ali HT HR). V času akcijske ponudbe princip pravične uporabe stopi v veljavo pri 10 GB (opcija HR-internet) oziroma 20 GB (opcija HR-internet Plus) prenesenih podatkov, po tem se hitrost prenosa omeji na 64 kb/s. Naročniki lahko izbrano opcijo samodejno uporabljajo tudi na kartici SIM 2, ki si zakupljene količine deli z nosilno kartico.

Opcijo HR-internet uporabniki vključijo tako, da pošljejo SMS z vsebino HR internet na številko 1918, izklopijo pa tako, da na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HR internet NE. Za vklop opcije HR-internet Plus pa naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HR PLUS oziroma HR PLUS NE. Poslani SMS se obračuna po ceniku.

Izbrana opcija je po vklopu aktivna do preklica in se samodejno podaljša v naslednje obračunsko obdobje. Pri tem se opcija HR-internet Plus lahko podaljša najdlje do 30. septembra 2016, medtem ko se opcija HR-internet lahko podaljša do 31. julija 2017, vendar bo s 1. oktobrom 2016 zopet v veljavi redna ponudba. Storitev se obračuna za celotno obračunsko obdobje oziroma koledarski mesec, ne glede na datum vklopa ali izklopa.

Naročniki, ki imajo opcijo HR-internet že vklopljeno oz. si jo bodo vklopili pred 20. junijem, bodo imeli junija prav tako na voljo 10 GB prenosa podatkov, vendar po redni ceni 20 evrov, medtem ko bo od 1. julija do 30. septembra zanje prav tako veljala akcijska ponudba.

Uporabniki Telekoma Slovenije lahko pri storitvi HR-internet izkoristijo tudi prednosti hitrega mobilnega interneta, kar jim zagotavlja gostovanje LTE v omrežju operaterja Hrvatski Telekom.

V Telekomu Slovenije naročnikom mobilnih storitev, ki opcije HR-internet po izteku akcijske ponudbe ne bodo več potrebovali, svetujejo, da opcijo izklopijo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki