E-trgovini Telekoma Slovenije." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Telekom Slovenije bo s prodajo iPhone 6 in iPhone 6 Plus pričel v petek minuto čez polnoč


24.10.2014
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije bo z uradno prodajo mobitelov iPhone 6 in iPhone 6 Plus pričel v petek, 31. oktobra. Najbolj neučakani bodo lahko iPhone kupili že minuto čez polnoč, in sicer v Telekomovem centru na Trgu Ajdovščina v Ljubljani in v E-trgovini Telekoma Slovenije.

Ob pričetku prodaje bo pred Telekomovim centrom potekal pester družabni program, ki se bo pričel v četrtek, 30. oktobra, ob 22. uri, med prisotnimi obiskovalci pa bodo izžrebali tudi srečneža, ki bo iPhone 6 prejel brezplačno. V petek, 31. oktobra, bo kljub prazniku odprtih petnajst Telekomovih centrov po vsej Sloveniji. Uporabniki bodo lahko izbirali med iPhone 6 in iPhone 6 Plus različnih barv in spominskih različic po rednih in akcijskih cenah.

Ob pričetku uradne prodaje mobitelov iPhone 6 in iPhone 6 Plus bo uporabnikom pri Telekomu Slovenije na voljo iPhone 6 v 16 GB, 64 GB in 128 GB spominskih različicah (16 GB v temno sivi, srebrni in zlati barvi, 64 GB in 128 GB pa v srebrni in zlati barvi), iPhone 6 Plus pa v 16 GB spominski različici v vseh treh barvah. Ostali spominski različici za iPhone 6 Plus v Telekomu Slovenije pričakujejo v novembru.

Telekomovi centri po vsej Sloveniji bodo v petek, 31. oktobra, odprti

Telekom Slovenije bo s prodajo iPhone 6 in iPhone 6 Plus pričel v petek, 31. oktobra, minuto čez polnoč, in sicer v Telekomovem centru na Trgu Ajdovščina v Ljubljani. Ob tem bodo v petek, 31. oktobra, kljub prazničnemu dnevu, odprti Telekomovi centri po vsej Sloveniji.

Pametni mobiteli iPhone 6 in iPhone 6 Plus bodo na voljo tudi pri izbranih pooblaščenih posrednikih Telekoma Slovenije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki