marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Telekom Slovenije in Samsung sta Združenju Europa Donna Slovenija v 15 letih donirala 150.000 evrov


20.10.2022
Objavil: Thomas Bergant

V oktobru, mednarodnem mesecu osveščanja o raku dojk, sta Telekom Slovenije in Samsung Tanji Španić, danes predsednici Združenja Europa Donna Slovenija, predala donacijo v višini 10.000 evrov.

V imenu Samsunga je donacijo predsednici združenja predal Tomaž Semić, v imenu Telekoma Slovenije pa Špela Fortin, članica uprave – delavska direktorica, in Manica Šegš, ki ima tudi sama izkušnjo z rakom dojk in ki je ob tem poudarila, da so ji bile pri soočanju in premagovanju bolezni v izjemno pomoč članice in aktivnosti združenja; ko ni vedela, kaj lahko pričakuje, so ji bile podpora skupnosti, dostopnost relevantnih strokovnih informacij in hitra odzivnost neprecenljive.

Telekom Slovenije in Samsung že 15 let podpirata Združenje Europa Donna Slovenija, ki 25 let izvaja aktivnosti za osveščanje o raku dojk ter nudi podporo bolnicam in njihovim svojcem ob diagnozi raka dojk. Gre za najpogostejšega raka pri ženskah. Podjetji združenje vsako leto podpreta s posebnima »rožnatima« mobiteloma in donacijo v višini 10.000 evrov. Skupno sta tako podjetji v 15 letih Združenju Europa Donna Slovenija za osveščanje o raku dojk donirali 150.000 evrov. V letošnjem oktobru sta po posebej znižani ceni na voljo mobitela Samsung Galaxy A13 2022 (že od 24 x 5,19 evra) in Samsung Galaxy A53 5G 128 GB (že od 24 x 12,92 evra).

Tanja Španić, predsednica Združenja Europa Donna Slovenija, je ob tem povedala: »Iskreno smo veseli dolgoletne podpore Telekoma Slovenije in Samsunga, s katerima smo že 15 let povezani v osveščanju o raku dojk. S sedaj že tradicionalnimi akcijami »rožnatih mobitelov« se podjetji vsako leto pridružujeta osveščanju svojih kupcev o skrbi za zdravje ter pomenu zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja raka. Z doniranimi sredstvi smo skozi vsa ta leta razvijali in nadgrajevali naše programe za podporo bolnicam in njihovim svojcem, zato nam tovrstna pomoč res veliko pomeni.«

»V veliko veselje nam je, da lahko z izbranimi mobiteli Samsung Galaxy že petnajsto leto zapored podpremo prizadevanja Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna pri osveščanju javnosti o raku dojk ter vzpostavljanju mreže posameznikov in institucij za boj z boleznijo, za katero letno zboli več kot 1500 Slovenk. Skupaj si prizadevamo za zgodnejše odkrivanje bolezni, manjšo umrljivost in boljšo kakovost življenja obolelih na podlagi hitreje dostopnih informacij in socialne podpore, kar obolelim in njihovim svojcem omogoča lažje soočanje z boleznijo. Trdno verjamemo, da bomo s skupnimi močmi in trdnim sodelovanjem tudi v prihodnje presegli prav vse izzive, ki nam jih prinaša ta bolezen,« je ob tokratni akciji rožnati oktober povedal Tomaž Semič, vodja marketinga pri Samsung Electronics Slovenija.

Špela Fortin, članica uprave – delavska direktorica v Telekomu Slovenije, pa je ob predaji letošnje donacije poudarila, da je »soočanje z boleznijo velik izziv tako za obolele kot njihove družine. Zato je izjemno pomembno, da imajo na voljo celovito podporo, pri čemer mislim tako zdravstveno kot socialno in čustveno, saj je prav človeški stik tisti, ki močno olajša težke trenutke. Kot odgovorno podjetje smo ponosni, da že 15 let prispevamo svoj delež pri osveščanju o raku dojk in raku rodil, pa tudi pomenu preventive in zdravega načina življenja.«

Simbol raka dojk je roza pentljica, ki si jo pripnemo v oktobru. Poveže nas v solidarnosti, sočutju in dobrodelnosti, hkrati pa širi zavedanje o raku dojk in drugih oblikah raka ter opozarja na možnosti preprečevanja in zdravljenja tovrstnih bolezni. Rak dojk je dobro ozdravljiv, če je odkrit dovolj zgodaj, zato je pomembno redno mesečno samopregledovanje in ob morebitnih spremembah pravočasen posvet z zdravnikom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki