marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

Telekom predstavlja nov Mobitel paket 2014 in mobilnik LG Nexus 5


14.11.2013
Objavil: Thomas Bergant

V teh dneh bo Telekom Slovenije uporabnikom ponudil številne novosti v ponudbi storitev Mobitel. Pripravljen je nov paket za storitve Mobitel – Paket2014, prenovljena je ponudba paketov Mobilni Internet. Poleg tega bo Telekom Slovenije kot prvi operater v Sloveniji v petek, 15. novembra, uporabnikom ponudil težko pričakovani pametni telefon LG Nexus 5.

Telekom Slovenije je pripravil posebno ponudbo za uporabnike storitev Mobitel - Paket 2014. Ta naročnikom za 20,99 evra mesečno nudi 2.014 enot storitev, ki jih lahko uporabniki, glede na svoje potrebe, prosto porabijo za pogovore v vsa slovenska omrežja, pošiljanje sporočil SMS/MMS in paketni prenos podatkov. Pri tem je ena enota storitve enaka eni minuti pogovora v vsa slovenska omrežja ali enemu sporočilu SMS/MMS ali enemu MB prenesenih podatkov. Paket 2014 je na voljo vsem uporabnikom mobilnih storitev, tako zasebnim kot poslovnim, in sicer v okviru posebne akcijske ponudbe, ki velja od 14. novembra 2013 do 31. januarja 2014.

V petek, 15. novembra bo Telekom Slovenije svojim uporabnikom kot prvi v Sloveniji premierno ponudil tudi težko pričakovani pametni mobitel LG Nexus 5. Na voljo bo po akcijskih cenah z možnostjo nakupa na obroke, uporabniki pa bodo lahko pri nakupu izkoristili tudi bon, ki so ga pridobili v okviru akcijske ponudbe SiOL. Bon za nakup novega mobitela ali tabličnega računalnika lahko prejmejo novi in obstoječi nevezani naročniki storitev SiOL vse do 31. januarja 2014.

Bon lahko unovči zasebni uporabnik, samostojni podjetnik ali fizična oseba, ki opravlja registrirano dejavnost kot naročnik storitev Mobitel za nakup izbranega mobitela ali tablice. SiOL BON je prenosljiv, tako da ga lahko uporabniki tudi podarijo, lahko pa se odločijo tudi za nakup katerega od izdelkov po ugodnih cenah.

Novosti prinašajo tudi paketi Mobilni Internet, ki uporabnikom storitev Mobitel preko omrežja LTE zagotavljajo hitrosti prenosa podatkov do 100/50 Mb/s. Poleg tega so obogateni z multimedijskimi vsebinami in storitvami, do katerih lahko prek mobilnih naprav dostopajo kjerkoli in kadarkoli. V pakete je tako vključen ogled tekem UEFA Lige prvakov, vključene so vsebine HBO GO in storitev TViN Shramba.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki