marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Telekom predstavil SUPR mobilni paket za mlade, ki prinaša vsak mesec več gigabajtov


06.09.2021
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije mladim ponuja novost – SUPR mobilni paket, ki s svojo inovativnostjo, atraktivnostjo in nizko ceno odgovarja potrebam mladih po hitri in varni komunikaciji kjerkoli in kadarkoli. Posebnost SUPR mobilnega paketa je, da se količina gigabajtov v njem vsak mesec povečuje, ter možnost neomejenega interneta med vikendi ali med tednom.

100 gigabajtov na začetku, nato vsak mesec več

V SUPR paket so pri Telekomu Slovenije vključili le najboljše sestavine:
• neomejene klice in sporočila SMS doma in pri gostovanju v državah območja EU-tarife, vključno z 8,9 gigabajtov prenosa podatkov v območju EU-tarife;
• v Sloveniji bo SUPR naročnik vsak mesec lahko za začetek prenesel 100 gigabajtov podatkov, nato pa bo za vsak mesec zvestobe dobil dodaten gigabajt in ga ohranil za vedno. S tem bo SUPR tudi pripravljen na prihodnost, ko bodo potrebe po gigabajtih še večje;
• SUPR naročniki bodo z odkrivanjem gigaspotov po Sloveniji pridobili še več dodatnih gigabajtov in jih ohranili za vedno;
• SUPR omogoča izjemno hiter internet v prvem 5G omrežju Slovenije s hitrostjo do 300/50 Mb/s;
• v paket sta vključeni storitvi VoLTE in VoWiFi. Slednja omogoča pogovore prek omrežij WiFi kjerkoli po svetu brez dodatnih stroškov gostovanja.

Izjemna cena, SUPR Vikend in SUPR Dan
SUPR paket za mlade ima izjemno ceno. Mesečna naročnina je zgolj 16 evrov. Dodatno sta na voljo še storitvi SUPR Vikend in SUPR Dan. Naročnik lahko samo za 1 evro dokupi 24 ur neomejenih gigabajtov s storitvijo SUPR Dan. Kaj pa neomejeni vikendi? Tudi. SUPR za 1 evro doplačila nudi povsem neomejene gigabajte cel vikend, in sicer od 17. ure v petek do 4. ure zjutraj v ponedeljek.

Gigaspoti za dodatne gigabajte
V septembru bodo po vsej Sloveniji zaživeli prvi gigaspoti. Naročnik SUPR paketa bo lahko na izbranih lokacijah za vedno pridobil dodatne gigabajte, ki se bodo prišteli njegovim mesečnim količinam. Obisk vsakega gigaspota bo naročniku SUPR paketa prinesel en dodaten gigabajt. Lokacije gigaspotov bodo razkrite v mobilni aplikaciji Moj Telekom, s katero bo naročnik na vsaki lokaciji osvojil gigabajt (prek NFC).

Kdo lahko sklene SUPR paket?
Naročnino na SUPR paket lahko sklenejo mladi od 15. do 31. leta. Paket SUPR in zbrane količine naročniku ostanejo tudi po dopolnjenem 31. letu, ko se v paketu obračuna le dodatek v višini 3 evre na mesec.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki