marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Telekom Slovenije odslej s paketom, ki v eni mesečni naročnini združuje mobilne storitve, fiksni širokopasovni dostop, televizijo in fiksno telefonijo


17.06.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije bo jutri, v četrtek, 18. junija, uporabnikom ponudil novi naročniški paket Modri, ki v eni mesečni naročnini združuje štiri storitve, s katerimi uporabniki pokrijejo vse svoje komunikacijske potrebe: mobilne storitve, fiksni širokopasovni dostop, televizijo in fiksno telefonijo.

Mesečna naročnina za paket Modri, ki med drugim vključuje optični dostop do interneta s hitrostmi do 100/20, neomejene pogovore v mobilnem in fiksnem omrežju, 3 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, promocijsko pa tudi programsko shemo Mega HD in neomejene klice prek fiksne telefonije v države EU, je 59,95 evra. Vsem novim naročnikom fiksnih storitev, ki bodo naročniško razmerje sklenili do 31. avgusta letos, Telekom Slovenije za določeno obdobje prizna še 5 evrov popusta.

Paket Modri pri uporabi mobilnih storitev omogoča neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila ter 3 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Ob tem paket vključuje še neomejene klice prek fiksne telefonije v vsa slovenska omrežja, promocijsko do konca avgusta pa tudi v države EU, internetni dostop prek optičnih povezav s hitrostmi 100 Mbit/s do uporabnika in 20 Mbit/s od uporabnika (ali do 20/1 VAR na adsl2+, do 30/5 VAR na vdsl2b in 50/20 na OŠO) ter storitev televizije. Naročniki, ki bodo naročniško razmerje za paket Modri sklenili do konca letošnjega avgusta, bodo imeli vklopljeno brezplačno nadgradnjo v programsko shemo Mega HD (sicer je vključena programska shema Standard) z več kot 215 programi, ki jo bodo lahko po želji brezplačno podaljševali vsaka dva meseca. V paket je vključen brezplačni najem prvega TV-komunikatorja, naročniki pa imajo možnost, da v naročniško razmerje za 10 evrov mesečno vključijo tudi dodatno mobilno številko.

V akcijskem obdobju od 18. junija do 31. avgusta 2015 bodo novi naročniki fiksnih širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije, ki bodo sklenili naročniško razmerje za paket Modri z vezavo, prejeli poseben popust. Naročniki ob vezavi za 24 mesecev prejmejo popust na mesečno naročnino v višini 5 evrov (naročnina s popustom: 54,95 evra) za prvih 12 mesecev, ob vezavi za 12 mesecev pa prejmejo navedeni popust za 4 mesece.

Naročniško razmerje za paket Modri lahko do 31. avgusta 2015 sklenejo novi ali obstoječi naročniki storitev Mobitel in/ali SiOL, ki so zasebni uporabniki. Storitve, ki jih paket omogoča, vključno z brezplačnimi klici prek fiksne telefonije v države EU in programsko shemo Mega HD, pa lahko nato uporabljajo do nadaljnjega.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki