marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Delovanje mobilnega omrežja Telekoma Slovenije stabilno


07.02.2014
Objavil: Thomas Bergant

Po večdnevnih prizadevanjih in delu v izredno oteženih razmerah je ekipam Telekoma Slovenije na terenu uspelo vzpostaviti stabilno delovanje mobilnega omrežja. Tako je z mobilnim signalom Telekoma Slovenije pokrit večji del Slovenije, do motenj prihaja še v posameznih krajih, kjer je dostop do baznih postaj onemogočen ali pa izjemno nevaren.

Na najbolj prizadetih območjih bo popolno delovanje telekomunikacijskih storitev Telekoma Slovenije vsem uporabnikom možno zagotoviti šele, ko bo ponovno zagotovljena nemotena oskrba z električno energijo in po obsežni sanaciji kabelskega omrežja, ki je močno poškodovano.

Zaposleni Telekoma Slovenije in družbe GVO se že sedem dni zapored soočajo z izredno zahtevnimi razmerami, svoje delo pa nadaljujejo kljub težkim pogojem na terenu. Na ta način zagotavljajo, da so omrežja Telekoma Slovenije dostopna čim večjemu številu prebivalcev, s čimer je olajšano tudi usklajevanje dela civilne zaščite, gasilcev in pripadnikov ostalih infrastrukturnih služb.

Z današnjim dnem je svoja vrata zopet odprl Telekomov center Postojna, ki bo zaradi izrednih vremenskih razmer do nadaljnjega odprt vsak dan od 9. do 16. ure. Hkrati še vedno poteka sodelovanje zaposlenih Telekoma Slovenije in Kriznega centra v Postojni, za katerega je Telekom Slovenije vzpostavil brezplačno številko 080 88 92.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki