marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Telekom Slovenije bo s prodajo iPhone 6s in iPhone 6s Plus pričel v petek, 9. oktobra, s predprodajo v E-trgovini pa že v četrtek, 8. oktobra


07.10.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije bo z uradno prodajo mobitelov iPhone 6s in iPhone 6s Plus v Telekomovih centrih po vsej Sloveniji pričel v petek, 9. oktobra, zjutraj, ko se Telekomovi centri odprejo.

Uporabnikom bo na voljo vseh 24 kombinacij iPhone 6s in iPhone 6s Plus (torej vse barve in vse spominske različice, vendar sprva ne na vseh prodajnih mestih), in sicer po rednih in akcijskih cenah, prvi kupci pa bodo prejeli tudi priložnostno darilo.

Najbolj neučakani bodo lahko novi iPhone kupili že minuto čez polnoč v noči s srede na četrtek, torej 8. oktobra, in sicer v E-trgovini Telekoma Slovenije (www.telekom.si/etrgovina), kjer bo v predprodaji na voljo omejena količina mobitelov iPhone 6s in iPhone 6s Plus, ki jih bodo kupci prejeli že naslednji dan.

V ponudbi Telekoma Slovenije bosta mobitela iPhone 6s in iPhone 6s Plus uporabnikom na voljo v vseh treh pomnilniških različicah (16 GB, 64 GB in 128 GB) in v vseh štirih barvah (sivi, srebrni, zlati ter novi barvi – rožnato zlati). Ob začetku prodaje bodo mobiteli na voljo v vseh 20 Telekomovih centrih po Sloveniji, v vsakem izmed njih sicer sprva ne bo na voljo vseh 24 kombinacij. V Telekomu Slovenije dodatne dobave pričakujejo v oktobru, ko bodo s prodajo iPhone 6s in iPhone 6s Plus pričeli tudi pooblaščeni prodajalci Telekoma Slovenije. Telekom Slovenije, ki ima z družbo Apple sklenjeno neposredno pogodbo, uporabnikom zagotavlja celovito prodajno in poprodajno podporo.

Telekom Slovenije bo uporabnikom še naprej ponujal tudi iPhone 6 in iPhone 6 Plus, ki ostajata v redni ponudbi družbe Apple. Od petka, 9. oktobra, bodo za navedene mobitele veljale nekoliko nižje cene.

Vse navedene cene vključujejo DDV.
Več informacij na www.telekom.si/iphone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki