marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Telekomovi uporabniki lahko podatke vključene v paketu delijo z drugimi


04.09.2019
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije kot edini slovenski operater svojim naročnikom izbranih mobilnih paketov odslej omogoča, da lahko gigabajte oz. prenos podatkov, ki jih imajo vključene v svojem paketu, tudi delijo oz. podarijo drugim uporabnikom.

Mobilni paketi Naj uporabnikom zagotavljajo brezskrbno brskanje po spletu, v mesečno naročnino pa imajo vključenih 2 GB (Naj A), 70 GB (paket Naj B) ali 140 GB (paket Naj C) prenosa podatkov. V primeru, ko uporabniki vključenih količin ne porabijo v celoti, jim Telekom Slovenije odslej omogoča, da gigabajte, ki jih v posameznem mesecu ne potrebujejo, enostavno podarijo svojim prijateljem ali bližnjim. Prenos gigabajtov je mogoč za količine, ki so v paketu na voljo v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Naročniki lahko drugemu uporabniku hkrati prenesejo 1 GB, 5 GB, 10 GB ali 20 GB, in sicer tudi večkrat v mesecu, če jim to dopušča stanje neporabljenega prenosa podatkov. Velja za zasebne ali poslovne uporabnike.

Kako deljenje gigabajtov poteka?
Naročniki gibajte podarijo zelo preprosto, in sicer tako, da na številko 1918 pošljejo SMS s ključno besedo: DELIM količina podatkov ter navedejo številko uporabnika, ki bo gigabajte prejel (primer: DELIM 1GB 041700700). Naročniki s povratnim sporočilom delitev podatkov potrdijo: DELIM DA ter tako omogočijo, da lahko prične gigabajte uporabljati drug uporabnik. Prenos gigabajtov lahko naročniki uredijo tudi prek Mojega Telekoma.

Naročnik lahko podari gigabajte, ki jih ima vključene v naročnino paketa (in ne dodatnega zakupa), storitev pa je na voljo brezplačno. Gigabajte lahko drugemu uporabniku prenesejo naročniki izbranih mobilnih paketov Telekoma Slovenje (zasebni in poslovni), medtem ko lahko uporabniki Mobi gigabajte le prejemajo.

Edini pogoj je, da je prejemnik gigabajtov naročnik mobilnih storitev Telekoma Slovenije ali uporabnik predplačniških mobilnih storitev Mobi. Uporabnik lahko dodatne gigabajte porabi v mesecu, v katerem jih je prejel.

Naročniški paketi, ki lahko delijo gigabajte:
Naj (A, B, C), Doma, Dostopni (A, B, C), Neodvisni (A in B), Platinum (A in B), Za dva, Vse dobro, Gluhi A, Modri, Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Modri Svet, Modri poslovni paket, Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket.

Naročniški paketi, ki lahko gigabajte prejmejo:
Naj (A, B,C), Doma, Dostopni (A, B,C, Start), Neodvisni (A in B), Platinum (A in B), Za dva, Vse dobro, Gluhi A, Paket SOS-plus, Osnovni paket, Enotni Paket, Družinski bonus, Modri, Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Modri Svet, Modri poslovni paket, Poslovni paket mobitel in internet, Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki