marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Nova akcijska ponudba prinaša ugodnosti naročnikom storitev SiOL in Mobitel


10.02.2014
Objavil: Thomas Bergant

Od danes dalje Telekom Slovenije uporabnikom storitev SiOL in uporabnikom storitev Mobitel ob povezavi obeh storitev omogoča nove ugodnosti.

Tako storitve SiOL novim in obstoječim uporabnikom ob podaljšanju naročniškega razmerja paketov TopTrio prinašajo Kupon ugodnosti za nižjo mesečno naročnino dveh novih paketov Mobitel (paket Mobitel Neomejeni C za 23 evrov mesečno ali paket Mobitel Enostavni 300 za 9,90 evra mesečno), storitve Mobitel pa uporabnikom ob vezavi prinašajo Kupon ugodnosti za 12 mesecev brezplačnega spremljanja vsebin programske sheme Mega HD na SiOL TV. Akcija velja med 10. februarjem in 31. marcem 2014.

Nova akcijska ponudba uporabnikom storitev SiOL prinaša cenovno ugodne naročniške pakete Mobitel s Kuponom ugodnosti ali možnost nakupa določenih izdelkov po znižani ceni. Ponudba velja za obstoječe nevezane in nove naročnike storitev SiOL, ki bodo med 10. februarjem in 31. marcem sklenili oziroma podaljšali naročniško razmerje za pakete TopTrio z vezavo za 12 ali za 24 mesecev. Paketi TopTrio poleg tega v akcijski ponudbi prve 4 mesece prinašajo polovično mesečno naročnino, s Kuponom ugodnosti pa lahko uporabniki kar 12 mesecev brezplačno spremljajo več kot 195 programov programske sheme Mega HD na SiOL TV. Poleg številnih programov uporabniki v akcijski ponudbi prejmejo tudi 12 filmov iz videoteke DKino v 4 mesecih. Internet SiOL naročnikom eno leto prinaša 33 % popusta na naročnino. V času akcije je priključnina na storitve SiOL brezplačna, za dve leti pa je izenačena tudi cena dostopa xDSL in FTTH. Uporabniki lahko Kupon ugodnosti tudi podarijo.

Naročniki storitev Mobitel v času akcije ob vezavi prejmejo Kupon ugodnosti, s katerim lahko brezplačno spremljajo vsebine SiOL TV programske sheme Mega HD. Vezava za 24 mesecev uporabnikom prinaša spremljanje programske sheme Mega HD brez doplačila za 12 mesecev, ob vezavi za 12 mesecev pa za 3 mesece. Kupon ugodnosti pridobijo novi in obstoječi, nevezani naročniki storitev Mobitel (akcija ne velja za SOS paket, pakete Mobilni Internet, Enotni paket, Skupaj A, Telemetrija, SIM 2, Avtotelefon, Internet Itak, Enostavni 100 in Enostavni 300), unovčijo pa ga lahko zasebni in poslovni uporabniki.

Kupon ugodnosti je unovčljiv tri mesece od datuma izdaje.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki