marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Poslovnežem se v letalih piše dobro


01.08.2008
Objavil: Klemen Sterle

On Air in Aviation Center Cologne (ACC) sta naznanila boljšo prihodnost za uporabnike mobilnikov na letalih. Za poslovneže, da ne bo pomote. Po dogovoru bo namreč ACC namestil primerno opremo v poslovne razrede in s tem omogočil poslovnim potnikom nemoteno pogovarjanje, klicanje, branje in pošiljanje elektronske pošte ter kratkih sporočil. Storitev naj bi bila na voljo že kmalu po novem letu.

»Poslovni uporabniki pričakujejo in hočejo prilagodljivost. Del tega je tudi možnost stalnega kontakta s partnerji, ženo, sodelavci … tudi medtem ko letijo. To jim bo tehnologija On Air tudi omogočila« je za javnost izjavil direktor ACC Joachim Taube.

Tehnologija OnAir bo nadomestila sedaj obstoječe sedežne telefone in omogočila dostop do širšega nabora funkcij, kot sta pošilanje in prejemanje elektronske pošte ter kraktih sporočil ali dostop do svojih kontaktov. Prav tako s tem odpade tudi posredovanje dodatne telefosnke številke na katero bi bila oseba dosegljiva in tudi klicanje le-te, saj se jo sedaj dobi na isto številko, kot če bi bila ta oseba na tleh.

OnAir tudi olajša delo pri računih in papirnem delu, saj so stroški zaračunani preko strankinega ponudnika mobilne telefonije in ne več posamezno in vključno z računom letalskega ponudnika. Poleg ACC imajo pogodbo z On Airom še AirAsia, AirAsiaX, Jazeera Airlines, Kingfisher Airlines, Oman Air in Royal Jordanian. OnAir pa ima dogovor tudi z Jet Aviation in Airbus Corporate Jetliners.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki