marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiOS 15 na začetku ni sprejet tako dobro kot iOS 14
15.10.2021

Najnovejši operacijski sistem iOS 15 je v prvih 14 dneh na svoj iPhone naložilo manj uporabnikov, kot jih je to storilo ob predstavitvi iOS 14. Možen razlog je tudi več odkritih napak s strani prvih testnih preizkuševalcev.

slikaSamsung pričakuje prve 3nm čipe v prvem polletju 2022
13.10.2021

Na letnem forumu Samsung Foundry je Choi Si-young govoril o prihodnosti Samsungove proizvodnje čipov in o tem, kaj bo svetovno pomanjkanje pomenilo za prihodnost podjetja. Si-young je povedal več tudi o Samsungovem načrtu za izdelavo 3nm in 2nm čipov.

slikaEvropska komisija preučuje Apple Pay
11.10.2021

Evropska komisija je Applove poslovne prakse pred kratkim postavila pod mikroskop. V začetku tega leta je ugotovila, da je davčna politika Apple App Store v nasprotju s konkurenčno zakonodajo EU, zdaj pa se z regulativnimi ukrepi sooča še Apple Pay.

slikaSamsungov prihajajoči Galaxy S22 naj bi predstavljal več kot polovico proizvodnje
08.10.2021

Samsungova linija Galaxy S22 naj bi bila predstavljena v prvem četrtletju prihodnjega leta. Časnik The Elec sedaj navaja, da Samsung cilja, da bi standardni model Galaxy S22 s 6,1-palčnim zaslonom predstavljal 50 do 60 odstotkov celotne prodaje nove serije S. 6,6-palčni model naj bi predstavljal 20 %, S22 Ultra pa 20 do 30 % prodaje.

slikaZemljevidi Petal prejeli prestižno nagrado Red Dot
06.10.2021

Huawei je sporočil, da je aplikacija Petal Maps po zaslugi inovativnih funkcij in preproste rabe prejela prestižno nemško nagrado Red Dot. Nagrada sovpada s predstavitvijo novih funkcij in nadgradnje uporabniškega vmesnika, kar dodatno izboljša zmogljivosti navigacijske storitve na pametnih napravah Huawei.

članki

Telefoni Nokia v novem filmu o Jamesu Bondu Ni čas za smrt


24.09.2021
Objavil: Dare Gliha

Za potrebe najzahtevnejših strank na svetu - 00 agentov – so nordijsko zasnovani pametni telefoni Nokia, vključno z ikoničnim telefonom Nokia 3310, prikazani v 25. filmu o Jamesu Bondu Ni čas za smrt. Film bo v kinematografih od 30. septembra 2021.

Telefoni Nokia so narejeni tako, da trajajo, zahvaljujoč prepoznavni kakovosti izdelave, vodilnim varnostnim posodobitvam in nadgradnjam Android ™. Prav zaradi tega to odlični telefoni tudi za agenta 00. Nova Nokia XR20 je trpežna in odporna , lahko preživi pri neverjetnih temperaturah od 55 °C ali na ledenih zasneženih pistah do - 20 °C. Prenese celo strme padce do 1,8 m in zdrži pod vodo tudi do ene ure .

Nokia XR20 je telefon pripravljen na prihodnost in življenje, zasnovan tako, da traja, ponaša pa se z najdaljšimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami - štiri leta - in do tri leta nadgradenj programske opreme. Z do dvodnevno življenjsko dobo baterije bo tudi z enim polnjenjem premagala razdaljo. Telefon Nokia je edina naprava, ki jo boste kadarkoli potrebovali.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki