marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Go bo ugasnjen avgusta
18.05.2022

Aplikacija YouTube Go je bila leta 2016 uvedena za trge v razvoju kot lažja alternativa običajni aplikaciji. Iz družbe sedaj sporočajo, da bo aplikacija v avgustu ugasnjena. Uporabniki aplikacije tako že dobivajo obvestila, naj preklopijo na običajno aplikacijo YouTube ali pa v brskalniku obiščejo spletno stran youtube.com.

slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

članki

Telefoni Nokia v novem filmu o Jamesu Bondu Ni čas za smrt


24.09.2021
Objavil: Dare Gliha

Za potrebe najzahtevnejših strank na svetu - 00 agentov – so nordijsko zasnovani pametni telefoni Nokia, vključno z ikoničnim telefonom Nokia 3310, prikazani v 25. filmu o Jamesu Bondu Ni čas za smrt. Film bo v kinematografih od 30. septembra 2021.

Telefoni Nokia so narejeni tako, da trajajo, zahvaljujoč prepoznavni kakovosti izdelave, vodilnim varnostnim posodobitvam in nadgradnjam Android ™. Prav zaradi tega to odlični telefoni tudi za agenta 00. Nova Nokia XR20 je trpežna in odporna , lahko preživi pri neverjetnih temperaturah od 55 °C ali na ledenih zasneženih pistah do - 20 °C. Prenese celo strme padce do 1,8 m in zdrži pod vodo tudi do ene ure .

Nokia XR20 je telefon pripravljen na prihodnost in življenje, zasnovan tako, da traja, ponaša pa se z najdaljšimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami - štiri leta - in do tri leta nadgradenj programske opreme. Z do dvodnevno življenjsko dobo baterije bo tudi z enim polnjenjem premagala razdaljo. Telefon Nokia je edina naprava, ki jo boste kadarkoli potrebovali.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki