marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Vrhunski jadralki Teja in Alja Černe skupaj z Nokio


01.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Na športnem pikniku, ki ga je Nokia pripravila na Brodu v Ljubljani, so predstavniki podjetja Teleray in Jadralnega kluba Pirat iz Portoroža podpisali pogodbo o generalnem pokroviteljstvu dveh mladih jadralk, Teje in Alje Černe, ki bosta sedaj jadrali pod okriljem tega finskega mobilnega velikana.

Podjetje Teleray, ki je distributer družbe Nokia Corporation v Sloveniji, aktivno podpira mlade vrhunske športnike. Med varovanci Nokie sta bila tekačica na smučeh Petra Majdič in deskar Dejan Košir, nekdanji svetovni prvak v paralelnem veleslalomu. Poleg podpore deskanju na snegu (Nokia je bila med drugim podpisana tudi pod serijo tekmovanj Snowboard Tour Slovenia), se zadnji dve leti aktivno pojavlja tudi v jadralskem svetu kot pokrovitelj portoroške Internautice, profesionalne jadralne regate Internautica Nokia Cup in mednarodne Velikonočne regate Nokia (Nokia Eater Cup), katere se udeležujejo mladi jadralci v razredu optimist.

V letošnjem letu sta postali varovanki Nokie tudi sestri Teja in Alja Černe – mladi slovenski jadralki, ki jadrata v razredu 470 in se pripravljata za olimpijado v Pekingu leta 2008. Za njima je veliko vrhunskih rezultatov; Teja je navdušila na zadnjih olimpijskih igrah v Atenah, kjer je kot najmlajša tekmovalka zasedla 17. mesto v razredu evropa, zdaj pa obe sestri navdušujeta v olimpijskem razredu 470, v katerem od lanskega leta, ko sta zamenjali jadralni razred, nizata izjemne skupne uspehe.

Jože Žlender, direktor podjetja Teleray, ki je zastopnik in distributer družbe Nokia Corporation v Sloveniji, je ob podpisu pogodbe povedal: »Veseli nas, da smo postali pokrovitelji dveh mladih jadralk, ki sta v preteklosti že pokazali vrhunske rezultate in nizali visoke uvrstitve v različnih jadralnih razredih. Veseli smo, da lahko s svojim prispevkom spodbujamo mlade športnike in šport na splošno in hkrati na ta način tudi spodbujamo vrednote blagovne znamke Nokia. Mladima jadralkama želimo veliko dobrih uvrstitev in osebnega zadovoljstva pri jadranju.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki