marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Samsungov tanek in pameten drsni telefon


16.06.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Po poročanju naj bi Samsung izdal najtanjši Windows Mobile pametni telefon do sedaj. Imel naj bi drsni mehanizem, pod katerim se skriva QWERTY tipkovnica, podprte ima tudi 3G zmogljivosti.

Samsung SGH-i620 bo kmalu najavljen, če gre verjeti nekaterim informacijam iz spleta. Kljub vsemu pa pri Samsungu uradno ne govorijo nič o nasledniku pametnega telefona i600.

Iz slik modela i620, ki se pojavljajo ob govoricah je sklepati, da naj bi pametni mobilnik imel kar precej detajlov, ki so značilni za Samsungovo Ultra II serijo. Ima široko ohišje in drsni mehanizem, pod katerim se skriva QWERTY tipkovnica s 37 tipkami.

O specifikacijah mobilnika i620 se zaenkrat še precej ugiba. Govori pa se, da bo naprava imela 3G s HSDPA hitrostjo prenosov. Omogočala naj bi tudi GSM, GPRS in tudi EDGE povezljivost, stereo bluetooth in režo za spominske kartice tipa microSD.

Pričakovati je tudi najnovejši Windows Mobile 6 operacijski sistem, dve kameri – na sprednji strani za video klice, na zadnji strani naprave pa 2 MP kamera s flashom. Pričakujemo tudi vse standardne Windows Mobile aplikacije, kot so potisna pošta, mobilni internetni iskalnik Internet Explorer in Windows Media Player.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki