marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

članki

Tag Heuer predstavlja prvi mobilni telefon


30.08.2008
Objavil: Igor Prešeren

Tag Heuer, ki je tradicionalno znan kot proizvajalec izjemno kvalitetnih (in dragih) ročnih ur, s katerimi med drugim opremlja tudi dirkača formule 1 Kimija Raikkonena je predstavil svoj prvi mobilni telefon.

Model imenovan Meridiist, je mobilni telefon visokega cenovnega razreda, ustvarjen da pritegne predvsem modne zanesenjake in ne navdušencev nad mobilnimi telefoni.

Ta mobilni telefon bo marsikoga šokiral s svojo ceno, ki znaša nekaj nad 3000 angleških funtov, cena katero komaj kaj opravičuje posebna safirna prevleka, ki ščiti celoten telefon pred poškodbami in praskami, ki jih utegnejo povzročiti vsi številni diamanti, ki si jih verjetno lahko privoščite nositi, če si že privoščite tale telefon.

Zaslon na vrhu telefona je tipa OLED in prikazuje številne zanimive podrobnosti, kot je naprimer status media playerja ali pa koliko denarja si lastite (ali pa tudi koliko si ga ne).

Kamera, ki jo premore telefon ima samo 2 megapiksla, je pa varno zavarovana pred poškodbami. Zanimivo je da so se pri Tag Heuerju odločili da vgradijo tako slabo kamero v tak telefon, gre pa verjetno za podoben primer kot pri prvi generaciji Applovega iPhona.

In še za konec, kot zanimivost in ironija hkrati; sama ura na telefonu je precej slaba.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki