marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

TAG Heuer, Google in Intel najavili sodelovanje pri razvoju pametne švicarske ure


20.03.2015
Objavil: Dare Gliha

TAG Heuer, Google in Intel so najavili partnerstvo, v okviru katerega bodo predstavili pametno švicarsko uro, ki bo temeljila na tehnologijah Intel in operacijskem sistemu Android Wear. Njihova prizadevanja odpirajo vrata v novo obdobje sodelovanja med švicarskimi urarji in Silicijevo dolino, saj partnerstvo združuje znanja vseh treh podjetij s področij izdelave luksuznih ur ter programske in strojne opreme.

Sodelovanje je bilo uradno najavljeno na dogodku Baselworld na konferenci za medije, ki je v četrtek, 19. marca, potekala na razstavnem prostoru podjetja TAG Heuer. Partnerstvo so predstavili Jean-Claude Biver, predsednik oddelka za ure v skupini LVMH Group in izvršni direktor podjetja TAG Heuer, David Singleton, direktor razvoja za operacijski sistem Android Wear, ter Michael Bell, podpredsednik podjetja in generalni direktor skupine za nove naprave v podjetju Intel.

Skupaj bodo podjetja ustvarila izdelek, ki je obenem luksuzen in brezhibno povezan z vsakodnevnim življenjem uporabnika - gre namreč za najboljše inovacije, ustvarjalnost in oblikovanje iz Silicijeve doline v Kaliforniji ter doline urarjev La Chaux-de-Fonds v Švici.

"Pri tem partnerstvu gre za združevanje tehnoloških inovacij in verodostojnosti na področju izdelave ur. Sodelovanje ustvarja bogat nabor sinergij in potencial za uspešno partnerstvo med vsemi tremi podjetji je izjemen," je povedal Jean-Claude Biver.

Guy Sémon, generalni direktor podjetja TAG Heuer, je dodal: "Kakovost švicarskih ur je znana po vsem svetu. Kakovost bomo na globalni ravni povezali z ustvarjalnimi tehnologijami Intel in platformo Android Wear podjetja Google. Izdelek vidimo kot začetek tehnološke revolucije v naši panogi, v kateri s podjetjem TAG Heuer igramo pionirsko vlogo."

David Singleton je poudaril: "Z zlivanjem lepote in tehnologije švicarske ure že več generacij predstavljajo navdih za umetnike in inženirje, kar vključuje zaposlene pri Googlu. Zato smo navdušeni, da lahko sodelujemo s podjetjema TAG Heuer in Intel pri ustvarjanju luksuznih ur, ki bodo združevale inovacije in osebni odnos. Skupaj bomo z uporabo platforme Android Wear ustvarili privlačne, boljše in pametnejše ure."

"Ko si prizadevamo ustvarjati tehnološke izkušnje, ki so bolj koristne za uporabnike, smo pri Intelu brez skrbi, da bo skupni pristop navdihnil nove inovacije na področju nosljivih tehnologij. Sodelovanje s podjetjema TAG Heuer in Google nas bo pripeljalo korak bliže k uresničitvi vizije nosljive tehnologije, saj ustvarjamo prepoznavno pametno uro, ki celotno kategorijo ponaša stopničko višje," je povedal Michael Bell.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki