marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

T-Mobile ponuja "push e-mail"


24.08.2006
Objavil: Sašo Mlakar

T-Mobile ponuja novo e-poštno storitev. Skupaj z Black-Berry internetno pošto lahko sedaj stranke T-Mobile dobijo svojo e-pošto samodejno na mobilni telefon za doplačilo 4,95 evra mesečno.

Za posebno enostavno e-poštno in internet komunikacijo ponuja T-Mobile storitev t. i. potisne pošte (push e-mail) v kombinaciji z Relax XL paketi ali kot opcijski paket "All you can mail" in "Mail & Surf" s podatkovnimi možnostmi Data 5 in Data 30. T-Mobile pa ponuja tudi zadnji BlackBerry mobilnik, BlackBerry 7130 ter ostale nove telefone, ki omogočajo BlackBerry storitev. Za vse tiste, ki ne želijo biti omejeni s časom, ko so na poti, a so tudi nenehno na poti, T-Mobile sedaj ponuja T-Mobile NaviGate navigacijski program za BlackBerry 8700.

T-Mobile BlackBerry internetna pošta je idealna rešitev za vsakega, ki želi imeti e-pošto vedno pri sebi. S storitvijo push e-mail je e-pošta, z do desetih različnih e-poštnih naslovov, poslana samodejno na mobilni telefon skoraj brez zamude.

Stranke Relax-a in Telly-ja lahko dodajo BlackBerry internetno pošto v njihovo naročniško razmerje. Za mesečno ceno 9,95 evra tako dobijo BlackBerry internetno poštno storitev skupaj s podatkovno izbiro Data 5, z vključeno kapaciteto 5 MB.

BlackBerry 7130 je dlančnik z obliko navadnega mobilnika. E-poštna komunikacija preko njega je prepričljiva, saj z novo funkcijo SureType omogoča samodejno dokončevanje besed. Ima velik, visoko kvaliteten zaslon z ločljivostjo 240 × 260 točk in avtomastko nastavitvijo jakosti osvetlitve, ki omogoča lažje branje e-pošte in njenih prilog v slabših svetlobnih pogojih.

T-Mobile pa tudi načrtuje začetek prodaje novega telefona, ki omogoča BlackBerry storitev. Ta telefon se imenuje Vario II in omogoča hiter prenos podatkov preko HSDPA ter je tako prilagojen za internetne storitve. Ima navadno tipkovnico in velik barvni zaslon, kar omogoča lažje pisanje dolgih sporočil. Ima pa tudi 2,1 MP kamero.

Tudi Nokia E61 ima navadno tipkovnico in je zelo kvaliteten UMTS telefon. T-Mobile pa ima v svoji ponudbi tudi elegantni Sony Ericsson M600i, katerega UMTS funkcije zaokrožuje tudi velik, na dotik občutljiv zaslon. T-Mobile tako ponuja veliko izbiro telefonov in storitev za vsakega kupca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki