marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei ponuja podaljšanje garancije za 180 dni
04.08.2021

Zadovoljstvo uporabnikov je za Huawei prednostna naloga. Zavezali so se podaljševati življenjsko dobo naprav z uporabo kakovostnih materialov in kar je še bolj pomembno, z nudenjem vrhunskih in hkrati strokovnih servisnih storitev. V sklop zadnjega sodi Servisni festival Huawei.

slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

članki

T-Mobile ponuja "push e-mail"


24.08.2006
Objavil: Sašo Mlakar

T-Mobile ponuja novo e-poštno storitev. Skupaj z Black-Berry internetno pošto lahko sedaj stranke T-Mobile dobijo svojo e-pošto samodejno na mobilni telefon za doplačilo 4,95 evra mesečno.

Za posebno enostavno e-poštno in internet komunikacijo ponuja T-Mobile storitev t. i. potisne pošte (push e-mail) v kombinaciji z Relax XL paketi ali kot opcijski paket "All you can mail" in "Mail & Surf" s podatkovnimi možnostmi Data 5 in Data 30. T-Mobile pa ponuja tudi zadnji BlackBerry mobilnik, BlackBerry 7130 ter ostale nove telefone, ki omogočajo BlackBerry storitev. Za vse tiste, ki ne želijo biti omejeni s časom, ko so na poti, a so tudi nenehno na poti, T-Mobile sedaj ponuja T-Mobile NaviGate navigacijski program za BlackBerry 8700.

T-Mobile BlackBerry internetna pošta je idealna rešitev za vsakega, ki želi imeti e-pošto vedno pri sebi. S storitvijo push e-mail je e-pošta, z do desetih različnih e-poštnih naslovov, poslana samodejno na mobilni telefon skoraj brez zamude.

Stranke Relax-a in Telly-ja lahko dodajo BlackBerry internetno pošto v njihovo naročniško razmerje. Za mesečno ceno 9,95 evra tako dobijo BlackBerry internetno poštno storitev skupaj s podatkovno izbiro Data 5, z vključeno kapaciteto 5 MB.

BlackBerry 7130 je dlančnik z obliko navadnega mobilnika. E-poštna komunikacija preko njega je prepričljiva, saj z novo funkcijo SureType omogoča samodejno dokončevanje besed. Ima velik, visoko kvaliteten zaslon z ločljivostjo 240 × 260 točk in avtomastko nastavitvijo jakosti osvetlitve, ki omogoča lažje branje e-pošte in njenih prilog v slabših svetlobnih pogojih.

T-Mobile pa tudi načrtuje začetek prodaje novega telefona, ki omogoča BlackBerry storitev. Ta telefon se imenuje Vario II in omogoča hiter prenos podatkov preko HSDPA ter je tako prilagojen za internetne storitve. Ima navadno tipkovnico in velik barvni zaslon, kar omogoča lažje pisanje dolgih sporočil. Ima pa tudi 2,1 MP kamero.

Tudi Nokia E61 ima navadno tipkovnico in je zelo kvaliteten UMTS telefon. T-Mobile pa ima v svoji ponudbi tudi elegantni Sony Ericsson M600i, katerega UMTS funkcije zaokrožuje tudi velik, na dotik občutljiv zaslon. T-Mobile tako ponuja veliko izbiro telefonov in storitev za vsakega kupca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki