marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

T-2-jeva mobilna televizija tv2go med trojico najbolj inovativnih rešitev na IBC 2013


18.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Družba T-2 se je s svojo mobilno televizijo tv2go uvrstila med trojico najboljših, ki so se v Amsterdamu potegovale za prestižno nagrado IBC 2013 za najbolj inovativno rešitev na področju telekomunikacij.

Aplikacijo, ki je ena najbolj visoko tehnoloških rešitev na platformi IPTV in OTT, sta za T-2 razvili družbi Fora in Vision247. T-2 se je v hudi konkurenci med dvesto prijavljenimi letos junija najprej uvrstila med deseterico, v drugem krogu pa se je uvrstila v sam vrh na lestvici najboljših.

Družba T-2 je mobilno televizijo tv2go slovenskim uporabnikom prvič predstavila junija lani in z njo hitro prodrla tudi na svetovni trg. Sašo Todorović, predsednik poslovodstva v družbi T-2, je na podelitvi nagrad v Amsterdamu poudaril: »V T-2 smo na uvrstitev med prve tri najbolj inovativne izjemno ponosni, saj smo skupaj z družbama Fora in Vision247 uspeli razviti lastno mobilno televizijo, ki uporabnikom ponuja najbolj napredno celovito multimedijsko rešitev z integracijo storitev TV, interneta in videa, z njo pa tudi nove, še bolj privlačne oblike spremljanja televizijskih programov.«

T-2 tv2go predstavlja fantastično izkušnjo na platformi, ki obeta tudi njeno nadaljnjo uspešno komercialno nadgradnjo. John Mills, vodilni v družbi Vision247, ob tem poudarja, da je uvrstitev tv2go med prve tri veliko priznanje za celotno ekipo razvijalcev: »Skupaj z družbo Fora smo v razvoj mobilne televizije tv2go vložili veliko truda, z družbo T-2, ki želi trgu ponuditi tehnološko najnaprednejše aplikacije, pa našli sinergije s platformo, ki uporabnikom omogoča prilagajanje spremljanja televizije skladno z njihovimi individualnimi potrebami.«

Gregor Fuis, izvršni direktor v družbi Fora, je na podelitvi v Amsterdamu k temu dodal: Imenovanje je veliko priznanje za naše desetletno delo, saj smo razvili in trgu ponudili povsem nov multimedijski koncept, ki združuje televizijo z mobilnimi napravami in računalniki. Ponosni smo, da smo z družbo T-2 na pot do uspeha stopili skupaj kot strateški partnerji in v veliko čast nam je, da smo skupaj z njimi zdaj tudi v družbi najboljših.«

Aplikacijo T-2 tv2go je mogoče vključevati v standardno ali HD paketno TV ponudbo z večjim številom TV programov v okviru brezplačnih ali plačljivih programskih shem, saj je hkrati dostopna na internetnih in mobilnih omrežjih ob izdelanih različicah za Android in iOS naprave. Celostna rešitev v prihodnosti ponuja integracijo vseh telekomunikacijskih naprav, uporabo storitev videa na zahtevo in še marsikaj več. Uporabnikom prijazna aplikacija tv2go je torej platforma, ki napoveduje oblikovanje novih trendov spremljanja televizijskih programov skladno z njihovimi individualnimi potrebami.

Pri nas lahko tv2go uporabniki spremljajo na kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih. Posebnost T-2 mobilne televizije tv2go so TV časovne funkcije, ki omogočajo ogled priljubljenih vsebin na mobilni napravi za 48 ur nazaj. Aplikacija tv2go uporabnikom IPTV omogoča prikaz seznama in gledanje TV programov, prikaz TV sporedov iz zakupljene programske sheme, nastavljanje opomnikov za posamezne oddaje ter urejanje prikaza TV programov na TV sporedu po izboru želenega žanra in jezik.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki