marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

T-2-jeva mobilna televizija tv2go med trojico najbolj inovativnih rešitev na IBC 2013


18.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Družba T-2 se je s svojo mobilno televizijo tv2go uvrstila med trojico najboljših, ki so se v Amsterdamu potegovale za prestižno nagrado IBC 2013 za najbolj inovativno rešitev na področju telekomunikacij.

Aplikacijo, ki je ena najbolj visoko tehnoloških rešitev na platformi IPTV in OTT, sta za T-2 razvili družbi Fora in Vision247. T-2 se je v hudi konkurenci med dvesto prijavljenimi letos junija najprej uvrstila med deseterico, v drugem krogu pa se je uvrstila v sam vrh na lestvici najboljših.

Družba T-2 je mobilno televizijo tv2go slovenskim uporabnikom prvič predstavila junija lani in z njo hitro prodrla tudi na svetovni trg. Sašo Todorović, predsednik poslovodstva v družbi T-2, je na podelitvi nagrad v Amsterdamu poudaril: »V T-2 smo na uvrstitev med prve tri najbolj inovativne izjemno ponosni, saj smo skupaj z družbama Fora in Vision247 uspeli razviti lastno mobilno televizijo, ki uporabnikom ponuja najbolj napredno celovito multimedijsko rešitev z integracijo storitev TV, interneta in videa, z njo pa tudi nove, še bolj privlačne oblike spremljanja televizijskih programov.«

T-2 tv2go predstavlja fantastično izkušnjo na platformi, ki obeta tudi njeno nadaljnjo uspešno komercialno nadgradnjo. John Mills, vodilni v družbi Vision247, ob tem poudarja, da je uvrstitev tv2go med prve tri veliko priznanje za celotno ekipo razvijalcev: »Skupaj z družbo Fora smo v razvoj mobilne televizije tv2go vložili veliko truda, z družbo T-2, ki želi trgu ponuditi tehnološko najnaprednejše aplikacije, pa našli sinergije s platformo, ki uporabnikom omogoča prilagajanje spremljanja televizije skladno z njihovimi individualnimi potrebami.«

Gregor Fuis, izvršni direktor v družbi Fora, je na podelitvi v Amsterdamu k temu dodal: Imenovanje je veliko priznanje za naše desetletno delo, saj smo razvili in trgu ponudili povsem nov multimedijski koncept, ki združuje televizijo z mobilnimi napravami in računalniki. Ponosni smo, da smo z družbo T-2 na pot do uspeha stopili skupaj kot strateški partnerji in v veliko čast nam je, da smo skupaj z njimi zdaj tudi v družbi najboljših.«

Aplikacijo T-2 tv2go je mogoče vključevati v standardno ali HD paketno TV ponudbo z večjim številom TV programov v okviru brezplačnih ali plačljivih programskih shem, saj je hkrati dostopna na internetnih in mobilnih omrežjih ob izdelanih različicah za Android in iOS naprave. Celostna rešitev v prihodnosti ponuja integracijo vseh telekomunikacijskih naprav, uporabo storitev videa na zahtevo in še marsikaj več. Uporabnikom prijazna aplikacija tv2go je torej platforma, ki napoveduje oblikovanje novih trendov spremljanja televizijskih programov skladno z njihovimi individualnimi potrebami.

Pri nas lahko tv2go uporabniki spremljajo na kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih. Posebnost T-2 mobilne televizije tv2go so TV časovne funkcije, ki omogočajo ogled priljubljenih vsebin na mobilni napravi za 48 ur nazaj. Aplikacija tv2go uporabnikom IPTV omogoča prikaz seznama in gledanje TV programov, prikaz TV sporedov iz zakupljene programske sheme, nastavljanje opomnikov za posamezne oddaje ter urejanje prikaza TV programov na TV sporedu po izboru želenega žanra in jezik.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki