marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaCelotna linija iPhone 16 naj bi bila opremljena z akcijskim gumbom
08.12.2023

Po novih govoricah, ki jih je podprl MacRumors, naj bi Apple v vse štiri naprave iz serije iPhone 16 vključil akcijski gumb. Naslednik stikala za utišanje zvoka je bil ekskluzivno na letošnjih modelih iPhone 15 Pro in 15 Pro Max, zdaj pa se zdi, da ga bo Apple dodal še modelom iPhone 16 in 16 Plus.

slikaHONOR predstavlja prihodnost preklopnih pametnih telefonov in tehnologije
07.12.2023

HONOR je gostoval na Fortune Global Forumu 2023 v Abu Dhabiju ter sodeloval v razpravi o prihodnosti pametnih naprav. Poleg dr. Raya Guoa, ki je vodja marketinga za HONOR, sta v panelu sodelovala tudi Ben Wood, glavni analitik in vodja marketinga za CCS Insight ter Frank Holzman, globalni izvršni podpredsednik električnih storitev v podjetju TÜV Rheinland.

slikaQualcomm se pri izdelovanju procesorja Snapdragon 8 Gen 4 SoC zanaša na TSMC
06.12.2023

Znani tipster je na omrežju X delil nekaj pikantnih podrobnosti o procesorju Snapdragon 8 Gen 4, kar je precej nenavadno, saj nedavno izdanega Snapdragona 8 Gen 3 skorajda še nismo videli v akciji. A dosedanja razkritja tega tipsterja so bila večinoma pravilna.

slikaXiaomi v Q3 prilagojeni čisti dobiček povečal za 182,9 % na šest milijard RMB
04.12.2023

Xiaomi, podjetje za potrošniško elektroniko in pametno proizvodnjo s pametnimi telefoni in pametno strojno opremo, povezano z internetom stvari (»IoT« ) platformo v svojem jedru, je objavilo svoje nerevidirane konsolidirane rezultate za tri mesece, ki so se končali 30. septembra 2023 (»3. četrtletje 2023« ali »obdobje«).

članki

Symbian bo lansiral lastno spletno prodajalno


29.07.2009
Objavil: Dare Gliha

Pri Symbianu so pred kratkim predstavili spletno trgovino za aplikacije Symbian Horizon, ki bo kmalu na voljo vsem symbian uporabnikom. Preko nje bodo razvijalci tudi pridobili pomoč pri izdelavi symbian aplikacij, ter pri objavljanju le-teh v različne spletne trgovine.

»Naš cilj je povečati izdajanje aplikacij, povečati prihodek in uporabnikom ponuditi čimveč različnih aplikacij,« je povedal Lee Williams, direktor družbe Symbian foundation. »Prav tako lahko razvijalcem pomagamo doseči vse trge, kjer je symbian platforma dobro sprejeta in poznana,« je še dodal.

Symbian Horizon si bo prizadeval pomagati dvema skupnostima v symbianovem okolju in sicer ponudnikom trgovinskih aplikacij operaterjev ali proizvajalcev kot je npr. Nokiin Ovi store ali Samsungov Aplications store, kot tudi razvijalcem, ki želijo doseči kar največji del uporabnikov.

Symbian Horizon je trenutno še vedno v razvijanju, v projektu pa že sodeluje več podjetij in samostojnih razvijalcev. Aplikacija bo na voljo od letošnjega oktobra dalje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki