marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Symbian bo lansiral lastno spletno prodajalno


29.07.2009
Objavil: Dare Gliha

Pri Symbianu so pred kratkim predstavili spletno trgovino za aplikacije Symbian Horizon, ki bo kmalu na voljo vsem symbian uporabnikom. Preko nje bodo razvijalci tudi pridobili pomoč pri izdelavi symbian aplikacij, ter pri objavljanju le-teh v različne spletne trgovine.

»Naš cilj je povečati izdajanje aplikacij, povečati prihodek in uporabnikom ponuditi čimveč različnih aplikacij,« je povedal Lee Williams, direktor družbe Symbian foundation. »Prav tako lahko razvijalcem pomagamo doseči vse trge, kjer je symbian platforma dobro sprejeta in poznana,« je še dodal.

Symbian Horizon si bo prizadeval pomagati dvema skupnostima v symbianovem okolju in sicer ponudnikom trgovinskih aplikacij operaterjev ali proizvajalcev kot je npr. Nokiin Ovi store ali Samsungov Aplications store, kot tudi razvijalcem, ki želijo doseči kar največji del uporabnikov.

Symbian Horizon je trenutno še vedno v razvijanju, v projektu pa že sodeluje več podjetij in samostojnih razvijalcev. Aplikacija bo na voljo od letošnjega oktobra dalje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki