marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHonor potrdil partnerstvo z Mediatekom, Qualcommom, Intelom in AMD
27.01.2021

Honor je pred kratkim predstavil pametni telefon V40 5G in s tem označil nov začetek podjetja na samostojni poti, izven okrilja Huaweija. Po najavi je izvršni direktor George Zhao sporočil, da je njegova ekipa podpisala partnerstvo z večjimi proizvajalci čipov, med katere spadata MediaTek in Qualcomm.

slikaLG razmišlja o prodaji oddelka mobilne telefonije
25.01.2021

Že nekaj časa se na naslovnicah časnikov pojavljajo novice o nameri, da LG zapusti trg mobilnih telefonov. V igri je bilo že kar nekaj scenarijev, zadnje novice pa nakazujejo, da se LG o prodaji pogovarja z vietnamskim konglomeratom Vingroup Co.

TelekomTelekom Slovenije vzpostavil prvo mobilno gostovanje 5G
23.01.2021

Potem ko je Telekom Slovenije v lanskem letu vzpostavil prvo nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), je odslej mobilnim naročnikom na voljo tudi prvo mobilno gostovanje 5G. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije že gostujejo v omrežju 5G avstrijskega operaterja Hutchison Drei Austria.

slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

članki

Sygic je zabeležil 30 milijonov prenosov navigacijske aplikacije


26.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Iz Sygica so sporočili, da so zabeležili 30 milijonov prenosov njihove GPS navigacijske aplikacije za platformi Android in iOS. Ker so pri podjetju izredno ponosni na ta podatek so se odločili, da bodo to poletje ceno svoji navigaciji znižali za kar 30 odstotkov.

Sygic GPS Navigation je navigacijska aplikacija, ki bazira na kartah TomTom-a, ki so shranjene na napravi, s tem pa uporabnik nima stroškov s prenosom podatkov preko podatkovne povezave. Ob nakupu uporabnik pridobi tudi pravico do brezplačnega nadgrajevanja kart. Sama aplikacija je že v osnovi cenejša od konkurence, z dodatnim popustom pa bo še privlačnejši nakup za tiste, ki z nakupom navigacije še odlašajo.

Sygic navigacija omogoča vse najnovejše tehnologije, od asistence pravilnega pasu, pregleda križič, dodatnih točk na poti, glasovnih ukazov, do opozoril o hitrostnih kamerah in omejitvah hitrosti. Za lažjo orientacijo pa pri Sygicu ponujajo tudi 3D stavbe v samih kartah.

Če še oklevate z nakupom vam Sygic ponuja še preizkusno različico, ki bo polno funkcionalna teden dni, po tem času pa se omeji tako, da ne deluje več glasovno vodenje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki