marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Sygic je zabeležil 30 milijonov prenosov navigacijske aplikacije


26.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Iz Sygica so sporočili, da so zabeležili 30 milijonov prenosov njihove GPS navigacijske aplikacije za platformi Android in iOS. Ker so pri podjetju izredno ponosni na ta podatek so se odločili, da bodo to poletje ceno svoji navigaciji znižali za kar 30 odstotkov.

Sygic GPS Navigation je navigacijska aplikacija, ki bazira na kartah TomTom-a, ki so shranjene na napravi, s tem pa uporabnik nima stroškov s prenosom podatkov preko podatkovne povezave. Ob nakupu uporabnik pridobi tudi pravico do brezplačnega nadgrajevanja kart. Sama aplikacija je že v osnovi cenejša od konkurence, z dodatnim popustom pa bo še privlačnejši nakup za tiste, ki z nakupom navigacije še odlašajo.

Sygic navigacija omogoča vse najnovejše tehnologije, od asistence pravilnega pasu, pregleda križič, dodatnih točk na poti, glasovnih ukazov, do opozoril o hitrostnih kamerah in omejitvah hitrosti. Za lažjo orientacijo pa pri Sygicu ponujajo tudi 3D stavbe v samih kartah.

Če še oklevate z nakupom vam Sygic ponuja še preizkusno različico, ki bo polno funkcionalna teden dni, po tem času pa se omeji tako, da ne deluje več glasovno vodenje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki