marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Sygic Aura vendarle na voljo tudi na našem trgu


10.05.2010
Objavil: Dare Gliha

Sygic AURA je končno na voljo za uporabnike iPhone-a, saj je bila 3D navigacija avtorizirana s strani Appla. Aura je prva navigacija, ki za 3D pospeševanje uporablja strojno opremo iPhone-a in tako ponuja hiter izris vseh 3D elementov.

Sygic Aura združuje pravzaprav tri naprave: profesionalno avtomobilsko navigacijo, navigacijo za peščce skupaj z mestnimi vodniki ter lastno Sygicovo socialno omrežje. »Medtem ko ostali tekmujejo, kdo bo ponudil najnižjo ceno, smo se pri Sygicu usmerili na raznolikost in nove ideje,« je povedal Samo Jurdik, produktni vodja pri Sygicu.

Aura je na voljo v različnih paketih, ki pokrivajo različne države. Na voljo so naslednji paketi:

• Sygic Aura Drive Benelux: vključuje Belgijo, Luksemburg in Nizozemsko
• Sygic Aura Drive D-A-CH: vključuje Avstrijo, Nemčijo. Lihenštajn in Švico
• Sygic Aura Drive Eastern Europe: vključuje Albanijo, Belorusijo, Bosno in Herzegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Češko, Estonijo, Madžarsko, Latvijo, Litvo, Makedonijo, Moldavijo, Srbijo, Poljsko, Romunijo, Črno goro, Slovaško, Slovenijo, Turčijo, Ukrajino in Grčijo
• Sygic Aura Drive France: vključuje Francijo in Monako
• Sygic Aura Drive Iberia: vključuje Andoro, Gibraltar, Portugalsko in
• Sygic Aura Drive Italy: vključuje Italijo, Malto, San Marino in Vatikan
• Sygic Aura Drive Nordics: vključuje Dansko, Finsko, Norveško in Švedsko
• Sygic Aura Drive U.K. & Ireland: vključuje Irsko in Veliko Britanijo

»Sygic Aura vas pripelje na vsako lokacijo tako z avtomobilom, kot peš. Ob tem pa vam pomaga odkriti okolico in olajša komunikacijo z vami. Navigacija je izredno hitra, ponuja 3D pogled, izgleda odlično in je prava pomoč pri navigiranju. Trdno verjamem, da je točka, na kateri je trenutno Aura točka, kamor se bo preusmerila celotna mobilna industrija,« je zaključil Michal Stencl, predsednik Sygica.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki