marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHonor potrdil partnerstvo z Mediatekom, Qualcommom, Intelom in AMD
27.01.2021

Honor je pred kratkim predstavil pametni telefon V40 5G in s tem označil nov začetek podjetja na samostojni poti, izven okrilja Huaweija. Po najavi je izvršni direktor George Zhao sporočil, da je njegova ekipa podpisala partnerstvo z večjimi proizvajalci čipov, med katere spadata MediaTek in Qualcomm.

slikaLG razmišlja o prodaji oddelka mobilne telefonije
25.01.2021

Že nekaj časa se na naslovnicah časnikov pojavljajo novice o nameri, da LG zapusti trg mobilnih telefonov. V igri je bilo že kar nekaj scenarijev, zadnje novice pa nakazujejo, da se LG o prodaji pogovarja z vietnamskim konglomeratom Vingroup Co.

TelekomTelekom Slovenije vzpostavil prvo mobilno gostovanje 5G
23.01.2021

Potem ko je Telekom Slovenije v lanskem letu vzpostavil prvo nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), je odslej mobilnim naročnikom na voljo tudi prvo mobilno gostovanje 5G. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije že gostujejo v omrežju 5G avstrijskega operaterja Hutchison Drei Austria.

slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

članki

Sveže fotografije mobilnika HTC One mini


07.06.2013
Objavil: Mitja Zupančič

Že nekaj časa se pojavljajo govorice o mobilniku HTC One mini (verjetno podjetje HTC potrebuje protiutež za Samsungov S4 mini). Sedaj so te govorice malo bolj realne. Estonska spletna stran Forte naj bi se z HTC One mini celo "poigrala", posneli pa so tudi nekaj fotografij.

HTC One mini si deli kar nekaj zanimivih funkcij z večjim bratom: aluminijasto ohišje, 4 MP UltraPixel kamero, stereo zvočnike in Beats Audio.

Zaslon je s 4,3 palci, 720p ločljivostjo in 342 ppi gostoto točk logično manjši. Tudi procesor je le dvojedrni in po vsej verjetnosti s Snapdragon čipovjem. Delovni pomnilnik ostaja pri 2 GB, manj pa je tudi internega pomnilnika in sicer 16 GB.

Mini je v širino nekje na nivoju klasičnega One, vendar je krajši, po fotografijah sodeč tudi tanjši, vendar ne izključujemo optičnega trika.

One mini bojda teče na Androidu 4.2.2, po navednah s strani Forte pa bo najhitreje na voljo avgusta za ceno okoli 400€.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki