marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih tudi v letu 2012


30.01.2012
Objavil: Dare Gliha

Danes so se zopet pričeli Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih. Ti bodo vse do sobote, 4. februarja, potekali v Telekomovem centru Kranj in Telekomovih centrih v Ljubljani. Posebna ponudba Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih poleg akcijskih ponudb in ugodnosti omogoča še posebej ugoden nakup mobilnih in fiksnih telefonov ter dodatne opreme.

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih obiskovalcem vsakič znova prinašajo dodatne ugodnosti. V tokratni posebni ponudbi bo Telekom Slovenije obiskovalcem Telekomovega centra Kranj ter Telekomovih centrov v Ljubljani pri nakupu enega izmed naprednih mobilnih telefonov Nokia (Nokia N9, Nokia 500 ali Nokia E52) kupcem podaril še Bluetooth slušalko Nokia BH-214. Ob sklenitvi katerekoli storitve SiOL z vključeno SiOL telefonijo pa naročniki kot darilo prejmejo stacionaren telefon Panasonic DECT KX-TG1611FXR, ki je enostaven in priročen za domačo uporabo. Slednja ugodnost velja tako za nove kot tudi obstoječe naročnike ob prehodu na storitev SiOL z vključeno SiOL telefonijo, zato je zanimiva za širok krog uporabnikov. Seveda pa poleg akcijske ponudbe in drugih ugodnosti tudi tokrat velja 20 % popust na redno ceno fiksnega ali mobilnega telefona ter dodatne opreme.

V okviru Super ugodnih dni v Telekomovih centrih lahko uporabniki čim bolje izkoristijo prednosti, ki jih omogočajo sodobne telekomunikacije ter po še bolj ugodnih cenah izberejo nov telefon ali opremo iz dodatne ponudbe. Tako lahko po posvetu z našimi sodelavci na prodajnih mestih izberejo mobilni ali stacionarni aparat, slušalke, etui ali kakšno drugo malenkost.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki