marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Spotifyjev Car Thing je sedaj na voljo vsem v ZDA


09.03.2022
Objavil: Dare Gliha

Spotifyjeva naprava Car Thing je naprava, ki se namesti na armaturno ploščo in omogoča upravljanje glasbe Spotify v avtomobilu z minimalnim odvračanjem pozornosti od vožnje. Naprava Car Thing, ki je bila prej na voljo le s povabilom, je zdaj v ZDA na voljo vsem. Spotify napravo prodaja neposredno na svoji spletni strani za 90 dolarjev.

Za napravo Spotify Car Thing je potrebna naročnina Premium. Povezuje se s pametnim telefonom, upravljanje poteka s kolescem na dotik ali pa s "Hey Spotify" zahtevate, kaj želite slišati. Napravo lahko še vedno uporabljate samostojno, medtem ko Car Thing skrbi za vse, kar je povezano z vašo glasbo.

Ob zgornjem robu naprave Car Thing so štirje gumbi za prednastavitve, s katerimi lahko poiščete najbolj poslušane sezname predvajanja ali postaje. Na voljo je tudi štiri palčni zaslon na dotik, zunanje ohišje pa je narejeno iz mat gume.

Car Thing se poveže s telefonom prek povezave Bluetooth, nato pa se poveže z avtomobilskim zvočnim sistemom prek povezave Bluetooth ali vhoda AUX. Seveda prodajnemu paketu niso pozabili priložiti različnih adapterjev za montažo.

Kdaj bo naprava na voljo izven ZDA pa trenutno še ni znano.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki