marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Spotifyjev Car Thing je sedaj na voljo vsem v ZDA


09.03.2022
Objavil: Dare Gliha

Spotifyjeva naprava Car Thing je naprava, ki se namesti na armaturno ploščo in omogoča upravljanje glasbe Spotify v avtomobilu z minimalnim odvračanjem pozornosti od vožnje. Naprava Car Thing, ki je bila prej na voljo le s povabilom, je zdaj v ZDA na voljo vsem. Spotify napravo prodaja neposredno na svoji spletni strani za 90 dolarjev.

Za napravo Spotify Car Thing je potrebna naročnina Premium. Povezuje se s pametnim telefonom, upravljanje poteka s kolescem na dotik ali pa s "Hey Spotify" zahtevate, kaj želite slišati. Napravo lahko še vedno uporabljate samostojno, medtem ko Car Thing skrbi za vse, kar je povezano z vašo glasbo.

Ob zgornjem robu naprave Car Thing so štirje gumbi za prednastavitve, s katerimi lahko poiščete najbolj poslušane sezname predvajanja ali postaje. Na voljo je tudi štiri palčni zaslon na dotik, zunanje ohišje pa je narejeno iz mat gume.

Car Thing se poveže s telefonom prek povezave Bluetooth, nato pa se poveže z avtomobilskim zvočnim sistemom prek povezave Bluetooth ali vhoda AUX. Seveda prodajnemu paketu niso pozabili priložiti različnih adapterjev za montažo.

Kdaj bo naprava na voljo izven ZDA pa trenutno še ni znano.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki