marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Spotifyjev Car Thing je sedaj na voljo vsem v ZDA


09.03.2022
Objavil: Dare Gliha

Spotifyjeva naprava Car Thing je naprava, ki se namesti na armaturno ploščo in omogoča upravljanje glasbe Spotify v avtomobilu z minimalnim odvračanjem pozornosti od vožnje. Naprava Car Thing, ki je bila prej na voljo le s povabilom, je zdaj v ZDA na voljo vsem. Spotify napravo prodaja neposredno na svoji spletni strani za 90 dolarjev.

Za napravo Spotify Car Thing je potrebna naročnina Premium. Povezuje se s pametnim telefonom, upravljanje poteka s kolescem na dotik ali pa s "Hey Spotify" zahtevate, kaj želite slišati. Napravo lahko še vedno uporabljate samostojno, medtem ko Car Thing skrbi za vse, kar je povezano z vašo glasbo.

Ob zgornjem robu naprave Car Thing so štirje gumbi za prednastavitve, s katerimi lahko poiščete najbolj poslušane sezname predvajanja ali postaje. Na voljo je tudi štiri palčni zaslon na dotik, zunanje ohišje pa je narejeno iz mat gume.

Car Thing se poveže s telefonom prek povezave Bluetooth, nato pa se poveže z avtomobilskim zvočnim sistemom prek povezave Bluetooth ali vhoda AUX. Seveda prodajnemu paketu niso pozabili priložiti različnih adapterjev za montažo.

Kdaj bo naprava na voljo izven ZDA pa trenutno še ni znano.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki