marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

slikaRast prodaje slikovnih senzorjev za mobilni trg
12.10.2020

Čeprav zaradi še vedno trajajoče korona krize skorajda celoten trg beleži padce prodaje, pa je trg slikovnih senzorjev vseeno v vzponu. V prvem polletju 2020 je tako zabeležena kar 15 odstotna rast glede na enako obdobje lani, skupen prihodek v tem času pa znaša 6,3 milijarde dolarja.

članki

SPAR plus kartica odslej tudi na mobilnih telefonih


02.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

SPAR Slovenija je ob prvi obletnici SPAR plus kartice predstavil novost, SPAR plus e-kartico za mobilne telefone. Ta z enakimi funkcijami kot plastična predhodnica uporabnikom omogoča ugodnosti, ki jim kot imetnikom SPAR plus kartice pripadajo.

Vsem uporabnikom pametnih telefonov, ki živijo hitro življenje in želijo biti v vsakem trenutku na tekočem z informacijami, je na voljo tudi brezplačna SPAR plus mobilna aplikacija. S SPAR plus e-kartico, ki ima enake funkcije kot plastična kartica oz. nalepke s črtno kodo, se bodo uporabniki enostavno identificirali pri blagajni. E-kartica imetnikom omogoča pridobivanje in unovčevanje dobroimetja, z njo pa so deležni vseh ugodnosti, ki jim kot imetnikom SPAR plus kartice pripadajo.

Uporabnikom pametnih telefonov z operacijskim sistemom iOS (iPhone®) in Android™ je na voljo tudi brezplačna SPAR plus mobilna aplikacija v slovenskem jeziku. Preko funkcij, ki jih aplikacija omogoča, uporabniki lahko poiščejo Sparove in Intersparove trgovine in restavracije ter se seznanijo z njihovim odpiralnim časom, si pripravijo nakupovalni seznam in se seznanijo z aktualnimi promocijami. Poleg tega lahko pregledujejo tudi stanje na svoji SPAR plus kartici in z brezžično internetno povezavo brezplačno dostopajo do Sparovih spletnih strani.

O novi SPAR plus e-kartic ter novi mobilni aplikaciji SPAR plus je mag. Igor Mervič, generalni direktor Spara Slovenija, povedal: »S kartico SPAR plus, ki letos praznuje svojo prvo obletnico, smo našim zvestim kupcem predvsem želeli poenostaviti nakupovanje, cilj mobilne aplikacije SPAR plus pa je v vsakem trenutku in na vsakem koraku omogočiti dostop do koristnih informacij.« Namestitev aplikacije je povsem preprosta, navodila pa so objavljena na spletni strani www.spar.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki