marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

SPAR MOBIL – nova predplačniška storitev mobilne telefonije


25.08.2015
Objavil: Dare Gliha

Spar Slovenija uvaja SPAR MOBIL – novo storitev mobilne telefonije, ki ponuja predplačniške pakete za brezskrbno komunikacijo. Prednosti, ki jih SPAR MOBIL prinaša na trg, sta predvsem ugodna cena in priročnost storitev, saj je mogoče nakup SIM-kartice in polnitev računa opraviti na blagajnah vseh trgovin Spar in megamarketov Interspar.

Partner pri zagotavljanju omrežja je Telekom Slovenije, ki s široko pokritostjo zagotavlja vse potrebno za nemoteno delovanje mobilnih storitev. Sledeč smernicam v panogi, ki prepoznava pametne mobilne telefone kot najbolj uporabljeno elektronsko napravo , lahko uporabniki pakete prilagodijo individualnim potrebam.

Spar Slovenija se je za novo poslovno potezo odločil, da bi sledil potrebam kupcev, ki jih nakazujejo tudi trendi v panogi. Mag. Igor Mervič, generalni direktor SPAR Slovenija, ob lansiranju paketov za mobilno telefonijo pravi: »Vsakdanjik si težko predstavljamo brez mobilnih telefonov, SPAR MOBIL pa storitve uporabnikom približa na najbolj enostaven in priročen način. Pri uvedbi smo sledili trendom v panogi, raziskavam o uporabi mobilne tehnologije v Sloveniji, pa tudi uspešnemu mednarodnemu vzoru.«

SPAR MOBIL je namenjen vsem, ki potrebujejo hitre in enostavne rešitve za vsakodnevno mobilno komunikacijo. Idealen je za tiste, ki prvič samostojno uporabljajo mobilno tehnologijo in si zato želijo boljši nadzor, kot so otroci, mladostniki in starejše prebivalstvo. Paketi predstavljajo priročno odločitev tudi za posameznike, ki v Sloveniji ne preživijo veliko časa ali pa tu bivajo samo začasno.

SPAR MOBIL ponuja osnovni paket z ugodno tarifo po ceni 6,6 centa na enoto, ki je enaka minuti pogovora, SMS-sporočilu ali 1 MB prenosa podatkov. Za vse, ki želijo svojo mobilno izkušnjo nadgraditi, ponuja tudi 30-dnevne pakete za zakup dodatnih enot in prenosa podatkov, ki jih je mogoče aktivirati enostavno preko SMS-sporočila. Tako lahko s SPAR MOBILOM uporabniki za le 6,99 EUR zakupijo kar 1500 dodatnih enot in jih porabijo po svojih potrebah. Pakete je mogoče uporabljati takoj po nakupu in brez pogodbe. Ne vključujejo mesečne naročnine, vezave ali priključne takse in omogočajo popoln nadzor nad porabo. Poleg tega so uporabniki, tudi če je račun prazen, dosegljivi še 90 dni od zadnje polnitve. Mogoča je ohranitev obstoječe številke, katere prenos na paket SPAR MOBIL po prejetju izpolnjenega obrazca traja samo en delovni dan.

Več informacij najdete na: www.spar-mobil.si

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki