marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHonor potrdil partnerstvo z Mediatekom, Qualcommom, Intelom in AMD
27.01.2021

Honor je pred kratkim predstavil pametni telefon V40 5G in s tem označil nov začetek podjetja na samostojni poti, izven okrilja Huaweija. Po najavi je izvršni direktor George Zhao sporočil, da je njegova ekipa podpisala partnerstvo z večjimi proizvajalci čipov, med katere spadata MediaTek in Qualcomm.

slikaLG razmišlja o prodaji oddelka mobilne telefonije
25.01.2021

Že nekaj časa se na naslovnicah časnikov pojavljajo novice o nameri, da LG zapusti trg mobilnih telefonov. V igri je bilo že kar nekaj scenarijev, zadnje novice pa nakazujejo, da se LG o prodaji pogovarja z vietnamskim konglomeratom Vingroup Co.

TelekomTelekom Slovenije vzpostavil prvo mobilno gostovanje 5G
23.01.2021

Potem ko je Telekom Slovenije v lanskem letu vzpostavil prvo nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), je odslej mobilnim naročnikom na voljo tudi prvo mobilno gostovanje 5G. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije že gostujejo v omrežju 5G avstrijskega operaterja Hutchison Drei Austria.

slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

članki

SPAR MOBIL – nova predplačniška storitev mobilne telefonije


25.08.2015
Objavil: Dare Gliha

Spar Slovenija uvaja SPAR MOBIL – novo storitev mobilne telefonije, ki ponuja predplačniške pakete za brezskrbno komunikacijo. Prednosti, ki jih SPAR MOBIL prinaša na trg, sta predvsem ugodna cena in priročnost storitev, saj je mogoče nakup SIM-kartice in polnitev računa opraviti na blagajnah vseh trgovin Spar in megamarketov Interspar.

Partner pri zagotavljanju omrežja je Telekom Slovenije, ki s široko pokritostjo zagotavlja vse potrebno za nemoteno delovanje mobilnih storitev. Sledeč smernicam v panogi, ki prepoznava pametne mobilne telefone kot najbolj uporabljeno elektronsko napravo , lahko uporabniki pakete prilagodijo individualnim potrebam.

Spar Slovenija se je za novo poslovno potezo odločil, da bi sledil potrebam kupcev, ki jih nakazujejo tudi trendi v panogi. Mag. Igor Mervič, generalni direktor SPAR Slovenija, ob lansiranju paketov za mobilno telefonijo pravi: »Vsakdanjik si težko predstavljamo brez mobilnih telefonov, SPAR MOBIL pa storitve uporabnikom približa na najbolj enostaven in priročen način. Pri uvedbi smo sledili trendom v panogi, raziskavam o uporabi mobilne tehnologije v Sloveniji, pa tudi uspešnemu mednarodnemu vzoru.«

SPAR MOBIL je namenjen vsem, ki potrebujejo hitre in enostavne rešitve za vsakodnevno mobilno komunikacijo. Idealen je za tiste, ki prvič samostojno uporabljajo mobilno tehnologijo in si zato želijo boljši nadzor, kot so otroci, mladostniki in starejše prebivalstvo. Paketi predstavljajo priročno odločitev tudi za posameznike, ki v Sloveniji ne preživijo veliko časa ali pa tu bivajo samo začasno.

SPAR MOBIL ponuja osnovni paket z ugodno tarifo po ceni 6,6 centa na enoto, ki je enaka minuti pogovora, SMS-sporočilu ali 1 MB prenosa podatkov. Za vse, ki želijo svojo mobilno izkušnjo nadgraditi, ponuja tudi 30-dnevne pakete za zakup dodatnih enot in prenosa podatkov, ki jih je mogoče aktivirati enostavno preko SMS-sporočila. Tako lahko s SPAR MOBILOM uporabniki za le 6,99 EUR zakupijo kar 1500 dodatnih enot in jih porabijo po svojih potrebah. Pakete je mogoče uporabljati takoj po nakupu in brez pogodbe. Ne vključujejo mesečne naročnine, vezave ali priključne takse in omogočajo popoln nadzor nad porabo. Poleg tega so uporabniki, tudi če je račun prazen, dosegljivi še 90 dni od zadnje polnitve. Mogoča je ohranitev obstoječe številke, katere prenos na paket SPAR MOBIL po prejetju izpolnjenega obrazca traja samo en delovni dan.

Več informacij najdete na: www.spar-mobil.si

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki