marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Govori se o Xperii X2


17.06.2009
Objavil: Marko Likar

Sony Ericsson bi naj v bližnji prihodnosti uradno predstavil naslednika Xperie X1, do sedaj pa po svetovnem spletu krožijo le govorice in prve slike, ki potrdijo, da bo X2 poganjal Windows operacijski sistem in da bo vgrajena 8 MP kamera.

Glede na to, da je Xperia namenjena poslovnim uporabnikom, so nekatere navedene specifikacije malo verjetne. Na svetovnem spletu je možno zaslediti sledeči set specifikacij:

- 8 MP kamera
- 3,5 palčni OLED prikazovalnik
- Hitrejši procesor od predhodnika, vendar še ni omenjena nobena številka
- 512 MB RAM pomnilnika
- Xperia paneli, od tega bo eden omogočal nadzor nad igralno konzolo PlayStation3

Slike nam razkrijejo, da bo Xperio X2 poganjal Windows Mobile 6.5. Posebnost verzije 6.5 je t.i. ''Multi Touch'' upravljanje, ki nam je dobro poznano iz iPhone-a. Zanimiva je tudi funkcija, da bo kasneje možno vse naprave s tem operacijskim sistemom nadgraditi na Windows Mobile 7, kar bo zagotovilo, da bo operacijski sistem Xperie X2 na najnovejši verziji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki