marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Sony Ericsson bo vključil program za izdelavo panoram


24.04.2008
Objavil: Matjaž Kirn

Sony Ericsson bo vključil program za spajanje slik v panoramo v svojmobilnik SO905iCS, katerega prodajajo na Japonskem. Program omogoča, da uporabniki naredijo vrsto slik široke scene s premikanjem fotoaparata okoli svoje vertikalne osi iz ene na drugo stran, ter enostavno spajanje le-teh v eno panoramsko sliko.

Model SO905iCS je bil pred kratkim splavljen na japoskem tržišču in je prvi komercialni telefon z edinstveno funkcijo AutoRama, katero je dobavilo švedsko podjetje, Scalado.

Uporabniki lahko izberejo 2 načina: panoramo iz štirih združenih slik ali 360º panoramo, sestavljeno iz 10 slik. AutoRama je popolnoma samodejna in združi zaporedne slike z namenom stvaritve enojne, posebne slike.

V podjetju Scalado se dobro zavedajo pomembnosti sodelovanja s Sony Ericssonom na japonskem tržišču, ki je eno najzahtevnejših tržišč, kar se tiče mobilnih naprav. Telefoni so namreč natrpani z najnovejšo tehnologijo in dodatki, tako da so v Scaladu ponosni na to, da so bili izbrani za dobavo posebnega programa za obdelavo slik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki