Svema Co. d.o.o. prekinja sodelovanje s podjetjem Sony Ericsson. Razlog prekinitve sodelovanja naj bi bil - po besedah Karmen Skender, direktorice Svema Co. d.o.o. - zaradi razlik pri pogledu na poslovanje in izpolnjevanje zahtev slovenskega trga." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Sony Ericsson v Sloveniji?


05.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Že pred časom smo vas obvestili, da podjetje Svema Co. d.o.o. prekinja sodelovanje s podjetjem Sony Ericsson. Razlog prekinitve sodelovanja naj bi bil - po besedah Karmen Skender, direktorice Svema Co. d.o.o. - zaradi razlik pri pogledu na poslovanje in izpolnjevanje zahtev slovenskega trga.

Novi partner za poprodajne aktivnosti

Na razpisu za izvajanje celotnega obsega poprodajnih aktivnosti v Sloveniji je bil izbran DHL Exel Supple Chain S.p.A.. Korporacija načrtuje obveščanje operaterjev, zastopnikov in uporabnikov o tej spremembi. Sony Ericsson zagotavlja, da bo prek novega partnerja poskrbel za izpolnitev vseh obveznosti, ki jih ima do uporabnikov svojih proizvodov na slovenskem trgu.

Novi postopki
Od včeraj dalje (4.12.2008) prosijo, da pošiljate pošiljke izključno na naslove obstoječih lokacij za prevzem okvarjenih telefonov:

 • DHL Slovenian HUB
  Zgronji Brnik 130 U
  4210 Brnik
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

 • DHL Maribor
  Pot k tamu 23
  2000 Maribor
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

 • DHL HeadQuater
  Špruha 19
  1236 Trzin
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

Obseg storitev

Pri Svemi pravijo, da žal ne razpolagajo z informacijami o novih postopkih, ki jih bo izvajal novi servisni partner. Določeni postopki na Sveminem servisnem centru so bili namreč nadgraditev zahtevanega servisnega postopka. Tovrstne storitve so bile odraz njihove želje po zadovoljstvu uporabnikov in operaterjev ter jih je Svema Co. izvajala samostojno in na svoje stroške. Možno je, da določene storitve, ki ste jih bili vajeni doslej, tako odslej ne bodo vključene.

Ker pri Svemi Co. želijo, da bi bil prehod za uporabnike kar najbolj neobremenjujoč, jim bodo na začetku nudili pomoč v obliki informacij., a bo ta informacija odvisna od razpoložljivih informacij s strani Sony Ericssona. Prav tako Svema Co. ne bo imela nikakršnega vpliva na potek postopkov.

Pri Svemi Co. tudi prosijo, da od 4. decembra 2008 dalje za vse informacije v zvezi s potekom postopkov, garancijskimi zahtevki, reklamacijami itd. obrnejo neposredno na DHL ali Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki