Svema Co. d.o.o. prekinja sodelovanje s podjetjem Sony Ericsson. Razlog prekinitve sodelovanja naj bi bil - po besedah Karmen Skender, direktorice Svema Co. d.o.o. - zaradi razlik pri pogledu na poslovanje in izpolnjevanje zahtev slovenskega trga." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Sony Ericsson v Sloveniji?


05.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Že pred časom smo vas obvestili, da podjetje Svema Co. d.o.o. prekinja sodelovanje s podjetjem Sony Ericsson. Razlog prekinitve sodelovanja naj bi bil - po besedah Karmen Skender, direktorice Svema Co. d.o.o. - zaradi razlik pri pogledu na poslovanje in izpolnjevanje zahtev slovenskega trga.

Novi partner za poprodajne aktivnosti

Na razpisu za izvajanje celotnega obsega poprodajnih aktivnosti v Sloveniji je bil izbran DHL Exel Supple Chain S.p.A.. Korporacija načrtuje obveščanje operaterjev, zastopnikov in uporabnikov o tej spremembi. Sony Ericsson zagotavlja, da bo prek novega partnerja poskrbel za izpolnitev vseh obveznosti, ki jih ima do uporabnikov svojih proizvodov na slovenskem trgu.

Novi postopki
Od včeraj dalje (4.12.2008) prosijo, da pošiljate pošiljke izključno na naslove obstoječih lokacij za prevzem okvarjenih telefonov:

 • DHL Slovenian HUB
  Zgronji Brnik 130 U
  4210 Brnik
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

 • DHL Maribor
  Pot k tamu 23
  2000 Maribor
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

 • DHL HeadQuater
  Špruha 19
  1236 Trzin
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

Obseg storitev

Pri Svemi pravijo, da žal ne razpolagajo z informacijami o novih postopkih, ki jih bo izvajal novi servisni partner. Določeni postopki na Sveminem servisnem centru so bili namreč nadgraditev zahtevanega servisnega postopka. Tovrstne storitve so bile odraz njihove želje po zadovoljstvu uporabnikov in operaterjev ter jih je Svema Co. izvajala samostojno in na svoje stroške. Možno je, da določene storitve, ki ste jih bili vajeni doslej, tako odslej ne bodo vključene.

Ker pri Svemi Co. želijo, da bi bil prehod za uporabnike kar najbolj neobremenjujoč, jim bodo na začetku nudili pomoč v obliki informacij., a bo ta informacija odvisna od razpoložljivih informacij s strani Sony Ericssona. Prav tako Svema Co. ne bo imela nikakršnega vpliva na potek postopkov.

Pri Svemi Co. tudi prosijo, da od 4. decembra 2008 dalje za vse informacije v zvezi s potekom postopkov, garancijskimi zahtevki, reklamacijami itd. obrnejo neposredno na DHL ali Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki