marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Sony z novimi USB polnilniki zagotavlja popolno podporo vašim elektronskim napravam


07.11.2014
Objavil: Dare Gliha

Sony predstavlja tri nove modele prenosnih USB polnilnikov, ki vsebujejo baterije različnih velikosti, s katerimi boste na poti vedno imeli dovolj moči za dodatno polnjenje svojih mobilnih naprav.

S kapaciteto 5000mAh je polnilnik CP-V5 popolni sopotnik, saj vašim prenosnim napravam zagotavlja dva celotna polnjenja. Njegov večji brat, CP-V10, pa ima ogromno 10000mAh baterijo, ki omogoča polnjenje številnih naprav. Manjši CP-V3A nadgrajuje družino prenosnih polnilcev, ki s kapaciteto 3000mAh zagotovi dovolj energije za drugo polnjenje vašega pametnega telefona.

Vsi trije modeli so predhodno napolnjeni, kar omogoča njihovo takojšnjo uporabo. Baterije vsebujejo izhodno moč 1.5a za hitrejše polnjenje in Sonyjevo tehnologijo Hybrid-Gel, ki zagotavlja minimalno izgubo zmogljivosti, ki je manjša od 10 % tudi po 1000 polnjenjih – na ta način boste iz vašega polnilnika pridobili kar največ.

CP-V5 - Popolni sopotnik na poti
CP-V5 tehta le 145g in je opremljen s 5000mAh litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja dovolj energije za dvakratno polnjenje vašega telefona. Dodani LED indikator vas pravočasno opozori na skorajšnjo izpraznjenost baterije in vam tako ponuja dovolj časa, da poiščete drugi vir energije.

CP-V5 bo na voljo v črni, beli, modri in zeleni barvi s posebnim »anti-scratch« premazom proti praskam, ki bo ohranil živahen in sijajni videz vašega polnilnika tudi po intenzivni vsakodnevni uporabi.

CP-V10 – Zanesljiva moč za več mobilnih naprav
CP-V10 bo zadovoljil tudi vaše najintenzivnejše baterijske aktivnosti. Ob majhnih dimenzijah 72.0 mm x 127.0 mm x 17.5 mm polnilnik tehta le 245 g in je opremljen z baterijo kapacitete 10000mAh. Njena zmogljivost omogoča kar do štiri polnitve pametnega telefona, vendar pa je primerna tudi za intenzivno uporabo drugih prenosnih naprav, kot so tablice in digitalni fotoaparati, npr. Sony RX100M3.

Tako kot CP-V5 tudi CP-V10 uporablja najnovejšo tehnologijo »anti-scratch«, ki še dodatno ohranja življenjsko dobo črnega polnilnika, saj ga ščiti pred poškodbami, ki nastanejo ob vsakodnevni uporabi. Zato je omenjeni polnilnik ključni spremljevalec na potovanjih in ob napornih delovnih dneh.

Dodano stikalo za vklop in izklop, ki preprečuje nenamerno prekinitev polnjenja, in štiri LED luči, ki kažejo količino baterije, vam omogočajo enostaven ter vizualen nadzor nad vašim prenosnim polnilnikom.

CP-V3A - Nepogrešljiv pripomoček za uporabnike pametnih telefonov
Najmanjši polnilnik v ponudbi, posodobljeni CP-V3A, vsebuje razširjeno litij-ionsko baterijo 3000mAh. Zaradi svoje majhnosti (38.8 mm x 99 mm x 19 mm) je CP-V3A popoln sopotnik, ki vašem pametnem telefonu omogoča eno dodatno polnjenje.

Da boste lažje izbrali polnilnik, ki najbolje dopolnjuje vaš osebni stil, bo CP-V3A na voljo v beli, modri in vijolični barvi.

Polnilnika CP-V3A & CP-V5 sta v Evropi na voljo od oktobra 2014, CP-V10 pa od novembra 2014.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki