marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Sony z novimi USB polnilniki zagotavlja popolno podporo vašim elektronskim napravam


07.11.2014
Objavil: Dare Gliha

Sony predstavlja tri nove modele prenosnih USB polnilnikov, ki vsebujejo baterije različnih velikosti, s katerimi boste na poti vedno imeli dovolj moči za dodatno polnjenje svojih mobilnih naprav.

S kapaciteto 5000mAh je polnilnik CP-V5 popolni sopotnik, saj vašim prenosnim napravam zagotavlja dva celotna polnjenja. Njegov večji brat, CP-V10, pa ima ogromno 10000mAh baterijo, ki omogoča polnjenje številnih naprav. Manjši CP-V3A nadgrajuje družino prenosnih polnilcev, ki s kapaciteto 3000mAh zagotovi dovolj energije za drugo polnjenje vašega pametnega telefona.

Vsi trije modeli so predhodno napolnjeni, kar omogoča njihovo takojšnjo uporabo. Baterije vsebujejo izhodno moč 1.5a za hitrejše polnjenje in Sonyjevo tehnologijo Hybrid-Gel, ki zagotavlja minimalno izgubo zmogljivosti, ki je manjša od 10 % tudi po 1000 polnjenjih – na ta način boste iz vašega polnilnika pridobili kar največ.

CP-V5 - Popolni sopotnik na poti
CP-V5 tehta le 145g in je opremljen s 5000mAh litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja dovolj energije za dvakratno polnjenje vašega telefona. Dodani LED indikator vas pravočasno opozori na skorajšnjo izpraznjenost baterije in vam tako ponuja dovolj časa, da poiščete drugi vir energije.

CP-V5 bo na voljo v črni, beli, modri in zeleni barvi s posebnim »anti-scratch« premazom proti praskam, ki bo ohranil živahen in sijajni videz vašega polnilnika tudi po intenzivni vsakodnevni uporabi.

CP-V10 – Zanesljiva moč za več mobilnih naprav
CP-V10 bo zadovoljil tudi vaše najintenzivnejše baterijske aktivnosti. Ob majhnih dimenzijah 72.0 mm x 127.0 mm x 17.5 mm polnilnik tehta le 245 g in je opremljen z baterijo kapacitete 10000mAh. Njena zmogljivost omogoča kar do štiri polnitve pametnega telefona, vendar pa je primerna tudi za intenzivno uporabo drugih prenosnih naprav, kot so tablice in digitalni fotoaparati, npr. Sony RX100M3.

Tako kot CP-V5 tudi CP-V10 uporablja najnovejšo tehnologijo »anti-scratch«, ki še dodatno ohranja življenjsko dobo črnega polnilnika, saj ga ščiti pred poškodbami, ki nastanejo ob vsakodnevni uporabi. Zato je omenjeni polnilnik ključni spremljevalec na potovanjih in ob napornih delovnih dneh.

Dodano stikalo za vklop in izklop, ki preprečuje nenamerno prekinitev polnjenja, in štiri LED luči, ki kažejo količino baterije, vam omogočajo enostaven ter vizualen nadzor nad vašim prenosnim polnilnikom.

CP-V3A - Nepogrešljiv pripomoček za uporabnike pametnih telefonov
Najmanjši polnilnik v ponudbi, posodobljeni CP-V3A, vsebuje razširjeno litij-ionsko baterijo 3000mAh. Zaradi svoje majhnosti (38.8 mm x 99 mm x 19 mm) je CP-V3A popoln sopotnik, ki vašem pametnem telefonu omogoča eno dodatno polnjenje.

Da boste lažje izbrali polnilnik, ki najbolje dopolnjuje vaš osebni stil, bo CP-V3A na voljo v beli, modri in vijolični barvi.

Polnilnika CP-V3A & CP-V5 sta v Evropi na voljo od oktobra 2014, CP-V10 pa od novembra 2014.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki