marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Sony pripravlja svoj prvi 100 MP senzor za telefone


08.07.2022
Objavil: Dare Gliha

Sony še ni izdal več kot 100 MP senzorja, namenjenega pametnim telefonom, vendar naj bi bil takšen senzor že na poti. Podjetje bo ubralo zanimiv pristop - namesto za trg paradnih modelov bo njegovo prvo 100 MP tipalo namenjeno premijskim telefonom srednjega razreda, kot poroča portal Digital Chat Station, ki je razkril informacije.

Senzor naj bi bil del serije Sony IMX8. Ta serija je nedavno debitirala s senzorjem IMX800, 54 MP 1/1,49", ki je bil uporabljen v seriji Honor 70. DCS ne deli podrobnosti o senzorju 100 MP, zato lahko o tem zgolj ugibamo. Glede na to, da je namenjen srednjim cenovnim razredom, ne bo največji ali najzmogljivejši v Sonyjevi liniji.

Podjetje dela tudi na seriji IMX9, ki bo zmogljivejša in se bo pomerila z nekaterimi impresivnimi senzorji, ki prihajajo iz konkurenčnega Samsunga. Samsung že navdušuje s senzorjem HP1 z 200 MP, ki naj bi ga imeli telefoni, kot sta Motorola Edge 30 Ultra (predvidoma bo predstavljen prihodnji mesec) in morda Galaxy S23 Ultra (prihaja prihodnje leto). To pa še ni vse, Samsung naj bi delal tudi na senzorju, ki naj bi bil večji celo od GN2, že tako ogromnega 1/1,12-palčnega senzorja.

Seveda ima Sony že svoje ogromno tipalo, 1,0-palčno, ki se uporablja v modelu Xperia Pro-I. To tipalo je bilo prvotno zasnovano za fotoaparat RX100 VII.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki