marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Sony predstavil novo slušalko in projektor


08.03.2017
Objavil: Dare Gliha

Sony je na minulem mobilnem kongresu v Barceloni poleg novih mobilnikov predstavil tudi novo modrozobo slušalko Xperia Ear ter androidni projektor Xperia Touch.

"Xperia Touch je revolucionarni vmesnik," pove Hiroki Totoki, predsednik in generalni direktor podjetja Sony Mobile Communications. "Leto dni po razkritju naše nove smeri in vizije blagovne znamke za prihodnost komunikacij ustvarjamo tudi povem nova doživetja interaktivne komunikacije z našimi pametnimi izdelki Xperia."

Od hvaljenega koncepta do komercialnega izdelka: Xperia Touch, interaktiven Android projektor

Xperia Touch je interaktiven projektor, ki spremeni vsako ravno površino v 58,4-cm (23”) zaslon na dotik visoke ločljivosti s horizontalno ali vertikalno projekcijo ultra kratkega dometa. Vmesnik deluje hitro, tekoče in odzivno na fizičen dotik – zasnovan je s Sonyjevo tehnologijo projiciranja SXRD. Dotik je možen s kombinacijo infrardeče luči in zaznave v realnem času z vgrajeno kamero pri hitrosti 60 sličic na sekundo.

Xperia Touch omogoča, da se družina in prijatelji zberejo skupaj za mizo, kuhinjskim otokom ali ob steni stanovanja ter uživajo v igrah, gledanju spletnih storitev za pretakanje videoposnetkov in komunicirajo preko aplikacij za sporočanje in družbenih omrežij.

Elegantna podoba domačega zaslona je zasnovana posebej za dotik in oblikovana minimalistično ter tako, da je dostopna v močni svetlobi ali temnih pogojih. Zagotavlja vremenske informacije v realnem času, tablo za čečkanje ali video zapiske, dostop do koledarja in aplikacije Skype za video klepete s prijatelji in ljubimi osebami.

Xperia Touch je združljiv s PlayStation 4 Remote Playjem, zagnal pa bo tudi katerokoli aplikacijo ali igro, ki jo boste prenesi iz trgovine Google Play. Predstavlja nov način uživanja v doživetjih aplikacij. Edinstvena projekcija, možnost dotika in arhitektura senzorja bodo omogočali razvijalcem povsem novo platformo za ustvarjanje in snovanje.

Xperia Touch bo na voljo v Evropi pri izbranih trgovcih in v spletni trgovini Xperia v izbranih državah od pomladi 2017 po priporočeni maloprodajni ceni €1499.

Brez rok. Brez oči. Brez ušes: Xperia Ear “Open-style CONCEPT” je nova generacija koncepta pametnih izdelkov Xperia

Xperia Ear “Open-style CONCEPT” temelji na 'open-ear' avdio tehnologiji, razviti znotraj Sonyjevega programa laboratorija prihodnosti. Gre za inkubator, ki omogoča potrošnikom preizkušanje in oblikovanje prototipov Sonyjeve divizije raziskav in razvoja.

Brezžične 'open-ear' stereo slušalke so zasnovane na temeljih Sonyjevih raziskav akustike. Tako lahko poslušate glasbo in prejemate obvestila med poslušanjem zvoka okoli sebe. Če poslušate glasbo med vadbo ali vožnjo na delo, je to neprimerljivo ambientalno doživetja naprave.

Xperia Ear “Open-style CONCEPT” je ustvarjen, da popolnoma spremeni predstavo vsakodnevnega poslušanja in komuniciranja – dva močna prostorska akustična konduktorja in gonilne enote delujejo skupaj in prinašajo zvok naravnost v ušesne kanale.

In tako kot Xperia Ear, bo tudi Xperia Ear “Open-style CONCEPT” opremljen s tehnologijo Sony Agent – osebnim asistentom, ki uporablja konvencionalno interakcijo glasu in gibe glave ter vam tako pomaga postoriti stvari, dostopati do informacij in komunicirati.

Sony Mobile bo nadaljeval z razvojem novih funkcij za nadaljnji porast zmogljivosti in-ear asistenta. Primer je ‘Anytime Talk’ – nova storitev klepeta, ki bo uporabniku omogočala takojšen začetek skupnega pogovora v realnem času brez iskanja stikov ali potrebe po vrtenju številke, z zgolj enim enostavnim pritiskom na gumb ali premikom glave. Beta verzija bo na voljo za prvo generacijo Xperia Eara v prihajajočih mesecih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki