marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Sony nove rešitve na področju prenosnih polnilnikov


31.12.2012
Objavil: Dare Gliha

Nova CP-F1L in CP-F2L prenosna Sony USB polnilnika izpolnjujeta vse zahtevnejše potrebe potrošnikov po bolj priročnem viru prenosne energije. Z ultra tankim aluminijevim ogrodjem in lahko litij-ionsko polimer baterijo sta CP-F1L in CP-F2L idealna za polnjene različnih prenosnih naprav.

Le 9,4 mm širok in 125 g težak polnilnik CP-F1L ima zmogljivost baterije 3.500 mAh, kar omogoča na primer 1,5-kratno1 polnjene pametnih telefonov z visoko močjo 1.5A. CP-F2L z močjo 2.1A, ki v širino meri 12.9 mm in tehta 198 g, pa ponuja še večjo kapaciteto s 7000 mAh. Sposoben je polnjenja na primer pametnih telefonov do 3-krat1. CP-F2L se ponaša z dvema USB vhodoma z izhodno močjo, kar uporabnikom omogoča polnjenje več prenosnih naprav hkrati.

Oba polnilnika lahko napolnimo bodisi preko AC napajalnika ali USB na računalniku oziroma prenosniku. Priložen AC napajalnik omogoča polnjenje polnilnikov in prenosne naprave hkrati. Oba modela imata tudi priložen 50 cm dolg mikro USB kabel za priročno prenosno polnjenje. Vnaprej sta napolnjeno na približno 50% rezervne moči, ki uporabniku omogoča polnjene svoje mobilne naprave v trenutku nakupa.

CP-F1L in CP-F2L predstavljata rezultat več kot 20-letne tradicije proizvodnje litij-ionskih baterij in izkušenj družbe Sony. Inovativna litij-ionska polimerna baterija v obeh polnilnikih po enem letu ohrani do 80% njenega polnjenja, ponovno pa jo je mogoče napolniti 500-krat.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki