marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Sony nove rešitve na področju prenosnih polnilnikov


31.12.2012
Objavil: Dare Gliha

Nova CP-F1L in CP-F2L prenosna Sony USB polnilnika izpolnjujeta vse zahtevnejše potrebe potrošnikov po bolj priročnem viru prenosne energije. Z ultra tankim aluminijevim ogrodjem in lahko litij-ionsko polimer baterijo sta CP-F1L in CP-F2L idealna za polnjene različnih prenosnih naprav.

Le 9,4 mm širok in 125 g težak polnilnik CP-F1L ima zmogljivost baterije 3.500 mAh, kar omogoča na primer 1,5-kratno1 polnjene pametnih telefonov z visoko močjo 1.5A. CP-F2L z močjo 2.1A, ki v širino meri 12.9 mm in tehta 198 g, pa ponuja še večjo kapaciteto s 7000 mAh. Sposoben je polnjenja na primer pametnih telefonov do 3-krat1. CP-F2L se ponaša z dvema USB vhodoma z izhodno močjo, kar uporabnikom omogoča polnjenje več prenosnih naprav hkrati.

Oba polnilnika lahko napolnimo bodisi preko AC napajalnika ali USB na računalniku oziroma prenosniku. Priložen AC napajalnik omogoča polnjenje polnilnikov in prenosne naprave hkrati. Oba modela imata tudi priložen 50 cm dolg mikro USB kabel za priročno prenosno polnjenje. Vnaprej sta napolnjeno na približno 50% rezervne moči, ki uporabniku omogoča polnjene svoje mobilne naprave v trenutku nakupa.

CP-F1L in CP-F2L predstavljata rezultat več kot 20-letne tradicije proizvodnje litij-ionskih baterij in izkušenj družbe Sony. Inovativna litij-ionska polimerna baterija v obeh polnilnikih po enem letu ohrani do 80% njenega polnjenja, ponovno pa jo je mogoče napolniti 500-krat.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki