marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Sony na CES 2014 predstavlja nov mobilnik


07.01.2014
Objavil: Dare Gliha

Sony na CES 2014 združuje izdelke, vsebine in spletne storitve, ki ponujajo poglobljeno in dinamično uporabniško igralno izkušnjo, hkrati pa predstavlja nov mobilnik Xperia Z1 Compact in osveženo Xperio Z1s.

CES predstavlja številne novosti na področju Sony Mobile, ki nadaljnji uspeh gradi prek svojega paradnega produkta, telefona Sony Xperia Z. Tako Sony vnaša vrhunsko serijo z novostmi v vsaki izmed kategorij mobilnih produktov. Novost v seriji predstavlja Xperia Z1s, ki si z Xperia Z1 deli vrhunsko Sony tehnologijo, vključno z objektivom G, CMOS slikovnim senzorjem Exmor RS for mobile in procesorjem BIONZ for mobile. Pametni telefon Xperia Z1 je danes ekskluzivno predstavljen pri T-Mobile.

Xperia Z1s zagotavlja nove načine uporabniške izkušnje, skupaj z aplikacijo »Social Camera«, ki vsebuje nov Background Defocus za še več fotografske ustvarjalnosti. Xperia Z1s predstavlja tudi prvi pametni telefon z že nameščeno aplikacijo PlasyStation za igralno izkušnjo PS4.

Najnovejši model Sony Xperia Z1 Compact je pametni telefon manjše velikosti, ki vse lastnosti in tehnologije Xperia Z1 prinaša v formatu žepne velikosti in je na voljo v štirih izjemnih barvah, skupaj z več kot 130 inovativnimi pripomočki, ki podpirajo NFC. Prehod na platformo Xperia je odslej še lažji s pomočjo »Xperia Transfer Mobile« – enostavne in hitre rešitve za prenos kontaktov, glasbe, fotografij, aplikacij in še več iz Android in iOS telefonov tudi brez osebnega računalnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki