marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Sony Mobile utira pot za bodoče inovacije


02.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Danes zjutraj je Sony Mobile odprl svoj razstavni prostor na sejmu Mobile World Congress v Barceloni in predstavil novi tablični računalnik Xperia Z4 Tablet ter pametni telefon Xperia M4 Aqua, skupaj z naborom novih doživetij.

Naš novi predsednik in generalni direktor Hiroki Totoki je na odru delil svojo vizijo za prihodnost podjetja Sony Mobile, z usmerjanjem poti v inovacije, ki jih ženejo uporabniški pogledi in svež podjetniški duh.

“Smo na točki, ko prinašanje uporabnikom boljšega doživetja pomeni iti nad to, kar je trenutno na voljo na trgu,” pove Hiroki Totoki, predsednik in generalni direktor, Sony Mobile Communications. “Ponovno moramo definirati, kako lahko izdelki obogatijo naša življenja s komunikacijskimi možnostmi, ki jih ustvarjajo. In Sony Mobile ima inovatorje, ki bodo naredili te naslednje korake.”

“Naš uspeh bo prišel ne samo iz optimiziranja našega osrednjega dela posla s pametnimi telefoni, ampak iz novih idej, novih poslovnih priložnosti in novih načinov dela. Da bomo, ne glede na to, kakšne izzive srečamo, dostavili izdelke in storitve, ki navdušujejo in zabavajo. Zmanjšali bomo našo poslovno nestabilnost v tej visoko nestabilni industriji.”

“Del Mobile ostaja pomemben del skupine Sony. In razlog za to je povsem preprost. Pametni telefoni, tablični računalniki, SmartWear in mobilne storitve so globoko zakoreninjeni v naša vsakodnevna življenja. Pogosto so to zadnje stvari, ki jih vidimo, preden gremo v posteljo, in prve, ko se zbudimo,” doda Kazuo Hirai, predsednik in generalni direktor, Sony Corporation. “Sony je vedno stremel k snovanju stvari, ki še nikoli prej niso bile storjene. In naslednja faza podjetja Sony Mobile bo vsa okoli ponašanja tega duha naprej in zagotavljanja zabave našim uporabnikom po celem svetu.”

Vendar pri Sony Mobile vemo, da so lepi izdelki samo začetek, kar lahko ponudimo svojim strankam. Zato je Dennis van Schie, višji podpredsednik prodaje & marketinga za Sony Mobile delil podrobnosti naših načrtov za izboljšanje uporabniškega doživetja preko kombinacije izdelkov, programske opreme, vsebin in storitev.

“Naši uporabniki nam povedo, da želijo, da jim njihova tehnologija služi in ne ukazuje. Z Xperia Z4 Tablet in Xperia M4 Aqua širimo nabor možnosti za naše stranke ter prinašamo pomembno inovacijo z doživetji, ki jih cenijo najbolj – z dolgo delujočo baterijo, izjemnim doživetjem zabave na najvišjo stopnjo vododpornosti,” razloži Dennis van Schie.

Nadaljevanje dosega uporabnikov z Xperia Lounge

S tem tednom bo Sony Mobile storitev Xperia Lounge dobila nov videz in občutek z izboljšanimi celoletnimi ponudbami in informacijami za uporabnike Xperia – ne glede na to, kateri izdelek imajo. Bodisi preko Xperia Lounge Silver, ki je na voljo za vse uporabnike Xperia, ali Xperia Lounge Gold za lastnike serije Xperia Z, uporabniki bodo prejeli dostop do ekskluzivnih nagradnih iger in ponudb; zato bodite med prvimi, ki bodo preizkušali novo aplikacijo in uživali v najnovejših filmih, TV serijah in glasbi na svoji napravi.

Poleg tega bo Sony Mobile nadaljeval z iskanjem novih sodelovanj, ki prinašajo uporabnikom edinstvena doživetja in nepozabne trenutke za odkrivanje izjemnega v vsakdanu.

“V preostanku leta in naprej bomo nadaljevali s prinašanjem doživetij nad strojno opremo – s storitvami in sodelovanji – ter s tem presenečali in razveseljevali naše uporabnike,” pojasni van Schie. “Za pomoč našim uporabnikom pri odkrivanju, kaj lahko doživijo preko svoje naprave Xperia, bomo veliko vlagali v Xperia Lounge. Gre za prilagodljivo, personalizirano storitev, ki jim predstavlja svet Sonyja, personaliziranega za njih.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki